söndag, april 29, 2012

Intensivt värre

Åhh, vilken härlig dag! Solen skiner och jag har tre lediga dagar framför mig. Bakom mig har jag två intensiva dagar med mycket nya intryck. Nätverksträffen i Helsingborg var bra. Det var ett fullspäckat schema men hur trevligt som helst. Vi fick besöka olika skolor och förskolor där man blev inspirerad. Det var många bra diskussioner och många nya möten med människor som brinner för sina jobb vilket är inspirerande i sig.

Här i Vita villan bedrivs det 5-årsverksamhet.
Den ligger högt uppe med utsikt över sundet och Danmark.

Här ligger ett lejon och vaktar villan.
Kanske 5-åringarna leker att det är Aslan i Narnia?

Helsingborg är en väldigt mysig stad måste jag säga. Överallt blommade Magnolian och de japanska körsbärsträden vilket gjorde staden så vacker.


På kvällen var vi bjudna på grillfest där det fanns levande musik och vin för 10 kronor glaset. Det var trevligt men det gick ju inte att prata i lokalen på grund av musiken så vi fem tjejer från min förskola drog vidare till ett annat ställe där vi köpte oss varsin drink. Herregud vad vi skrattade och hade roligt.

Före grillfesten hann vi med en snabb shoppingtur på stan och då gick vi in i en affär som heter Tiger där man (jag) lätt skulle kunna handla för hur mycket pengar som helst trots att allt var så billigt. Jag köpte lite smågrejer och naturligtvis även en liten skål...jag och småskålar!


I går när jag kom hem från Helsingborg hann jag bara byta om innan det var dags att åka hem till sonens farbror som fyllde fyrtio år.

När vi kom hem från kalaset sjönk jag ner i soffan och tittade på en film som jag genast somnade ifrån...som sagt, det har varit ett par intensiva dagar.

Nu har jag i alla fall tre lediga dagar att se fram emot och nu ska jag börja med att läsa i kapp mig på alla bloggar jag följer. Sen blir det väl lite städning och så. Kanske en kaffe på syrrans soliga altan?

Solig kram från mig!
Photobucket

2 kommentarer:

vally sa...

Ja men va härligt allt låter och vad du är värd det.

camillos sa...

Tack Vally!