lördag, maj 28, 2011

Sluta blåsa!!!!

Vädret kan vi aldrig rå över, så är det. Men...imorgon ska vi ha vår årliga utekonsert i prästgårdens trädgård. Då "brukar" det vara strålande sol och varmt. Inte regn och blåst storm!

Jaja, det blir vad det blir. OM det ösregnar får vi flytta in konserten i kyrkan. Då slipper publiken sitta på sina filtar i blött gräs och vi slipper få vatten i våra mikrofoner. Hur som helst så kommer det säkert att bli sväng, glädje och hur kul som helst!

Jag hoppas att regnet inte faller idag heller för jag vill ju kunna hänga ut min tvätt nu när tvättmaskinen har avslutat sin semester. Blåst är okej för då torkar det desto fortare. Bara inte torkvindan blåser sönder. Två år i rad har mina torkvindor blåst sönder...

Det bästa med att ha ont i en armbåge och en axel är att sonen hjälper till mer än vanligt. Han kommer att bli en hejare på att hänga tvätt!

1 kommentar:

Nim sa...

Regn, regn o regn...uppe i Hammarkullen rann sminket och fjädrarna låg. Men fest va det ändå! Ni kanske kan piffa upp er med lite paljettbikinis o huvudbonader av lite tingeltangel för den frusna publiken i mon .

Ne, det kommer ABSOLUT bli sol imon, klart att det blir. Massor!