söndag, maj 29, 2011

Mors dag!

I dag tänker jag lite extra på min kära mor. Jag tar med mig min syster till mammas grav och lägger ner en blomma sen när vi ska till kyrkan där vi ska ha vår utesommarkonsert. Ja, den bli inne på grund av vädret...

När sonen var liten hjälpte alltid min mamma honom att göra presenter till mig på mors dag. Efter mamma gick bort var det min kära pappa som hjälpte sonen med det samma. Mamma var, liksom jag, pysslig av sig så då blev det ofta hemgjorda presenter. Pappa var inte så pysslig, men lika generös, så då blev det oftast blommor.Denna tavla monterade min mamma av sonens teckningar.
Till min prinsessa står det på den översta teckningen.

Skylten har jag fått av sonen för några år sedan
 och den hänger på min sovrumsdörr.

Nu är sonen så stor så jag kan inte förvänta mig nån fin teckning eller ett halsband av indianpärlor. Idag är jag glad om sonen hjälper till lite extra här hemma. Han är faktiskt bra på det annars också! Min lilla goding! Han har lovat att komma till vår konsert och filma och det är ganska mycket begärt av en sextonåring..så det blir min present idag!

Förra veckan satt jag med min systerdotter som är fem år och pysslade. Hon älskar att pyssla med moster. Tja, moster älskar att pyssla med henne också. Hon gjorde i alla fall en tavla till sin mamma, på mors dag. Jag hjälpte henne att slå in den i fint papper och sen vet jag att hon har gömt paketet på flera olika ställen under veckan. Hoppas hon blir glad, min lilla syster. Jo, det vet jag att hon blir.

Grattis till alla mammor där ute i världen!

3 kommentarer:

Marie A sa...

Detsamma till dig, hoppas att ni vår en fin konsert trots att den blir inne pga vädrets makter.

Nim sa...

Hoppas att det gick bra på sjungeriet!

Här fick man veta i flera dagar innan, att jag minsann INTE kommer att få nån present.

Nehe...inte i år heller.

Och barnen är för små för att diska, damsuga o hjälpa till, så...

NEWYORKMAMMAN sa...

Tack, detsamma önskar jag dig.