lördag, december 03, 2011

Mmm, blodpudding!

Nu har det gått fyra dagar sedan operationen och jag kan bara säga att det går framåt. För varje dag känner jag mig lite piggare. Som idag när jag gick och rotade i mina jullådor för att få lite adventsfint i mina fönster.
Jag satte på julmusik i mina högtalare och gick här och piffade lite. Det känns skönt att jag orkar det. Men när jag var klar var jag helt slut och tog mig en tupplur i soffan. Sen åkte jag med sonen till Ica. Då kände jag hur svag jag faktiskt är. Tur att sonen var med så han kunde hjälpa mig att bära. Jag handlade bara flytande mat till mig såklart men på onsdag får jag börja äta mjuk kost. Åhh, vad jag längtar till de där köttbullarna som jag får äta då. Jag kommer bara att kunna äta två-tre köttbullar och en potatis, men ändå! I min folder från sjukhuset står det lite receptförslag och där fanns blodpudding med. Det ska också bli gott!

I går åkte jag med min systers man till centrum så jag kunde hämta ut mina vitaminer som jag nu måste äta resten av livet. Apoteket har just nu en hel del problem att komma åt recept men det fanns inget recept inlagt åt mig, det kunde de se. Jag får ringa sjukhuset på måndag och kolla.

I går var sonen hemma hos en kompis och spelade Playstationspel hela natten så jag var ensam hemma hela kvällen. Fast jag gick in till min syster med familj och kollade på film en stund så det var mysigt ändå.

Nu är sonen hemma men han sitter i sitt rum och spelar såklart. Jag funderar på att sätta på en film och gosa under en filt i soffan. Jag ska bara få i mig min yoghurt först. Långsamt, långsamt...

3 kommentarer:

NEWYORKMAMMAN sa...

Spannande resa! Inte till centrum alltsa!!! Din livsresa menar jag forstas.

vally sa...

Härligt vännen.
På rätt väg.
Kram

camillos sa...

Jaa, det är en spännande resa jag har framför mig. Jag menar...hur spännande är det inte med blodpudding? ;-)