lördag, april 30, 2011

Min hörna

Hoppas du har skrattat klart nu efter min passhistoria. Jag fortsatte torsdagen i samma snurriga tema. Jag jobbade som vanligt, åkte hem, skyndade mig till brevlådan innan den tömdes, åkte hem igen, somnade en liiiten stund på soffan och den var det dags att åka till kören. Tio minuter innan kören börjar stod jag i mitt badrum och borstade tänderna när det slog mig att jag missat att det var jag som lovat att fixa fika. SHIT! Så jag skyndade mig in till affären där det inte fanns en enda bullkrans eller längd kvar. Panik! Jag hittade till slut nån bullhistoria och med andan i halsen (som vanligt) kom jag in till församlingshemmet där uppsjungningen precis skulle börja.

Jag hann precis pusta ut när det var dags att sjunga en sång som jag har texten till på ett papper i min väska. Jag rotade långt ner och fick till slut tag på pappret som jag vek ut och där fanns det ingen sångtext. Det var mitt personbevis. Hahahaaa!

Fredag jobbade jag tidigt pass och på eftermiddagen åkte vi till de gula kassarnas paradis, Gekås i Ullared. Det var bara jag, sonen och syrrans man som åkte dit.
Det var ganska lugnt där inne och sonen hittade en del kläder som han behövde. Som tur var hann jag inte plocka ner så mycket onödigt tjafs, för det hann jag inte...

Idag tog jag mig en go sovmorgon innan jag satte igång med tungt trädgårdsarbete...så jag är helt slut i alla leder just nu. Men det blev precis sådär som jag tänkt mig så jag är nöjd!

Jag har med sonens hjälp lagt stenar i ett hörne där jag ställt min nya lilla cafégrupp. Vi har inte gjort enligt konstens alla regler med duk, stenkross och sand så vi får väl se hur länge det håller. Äsch, det är ju bara till mig, det är inte så noga. I min nya hörna tänker jag mig att jag ska avnjuta mången kopp kaffe och förhoppningsvis några bra böcker nu i sommar. Särkilt på eftermiddagarna när solen har gått runt hörnet och det är skugga i mitt hörne. Så här har vi gjort:
Några av dessa stenar har vi använt och  JA, de är tunga!
Sonen kämpade med rötterna till Humlen i hörnet...


Snart klart!

Klart!
Ja, än så länge är jag nöjd. Det ska givetvis hängas blommor i de nya smideshållarna på väggen men jag hade visst missat att köpa krukor som passade. Sen ska husgrunden snyggas till och väggarna...vi ska klä in hela huset i träpanel som sen ska målas vitt. Just nu är huset gult. Den gamla delen av huset har putsfasad och tillbyggnaden har träfasad.. Som du ser på bilden så är väggen till vänster puts och väggen till höger trä. Just nu alltså.

Jag ska väl mysa till min lilla hörna mer och mer och vem vet, det kanske kommer fler bilder då?

Vi firade i alla fall Valbogsmässoafton tillsammans med min syster med familj, vi grillade på deras altan. Sen såg vi på film tillsammans. Vi orkade inte sticka ner till sjön för att titta på brasan...
Hade du en bra Valborg?

5 kommentarer:

Lena sa...

Du är för go du, Camilla :))

Hanna sa...

Det ser jättefint ut!

Nim sa...

Åhhh va fint!

camillos sa...

Tackar!

vally sa...

Så fint det blev i hörnet.
Rena drömläget dessutom.