måndag, april 04, 2011

Upp till kamp...eller nåt.

Idag började min fackliga kurs som jag ska gå i fyra dagar. Det var en hel del sköna människor så det har varit riktigt trevligt.Jag är ju inte så van att sitta still sådär långa dagar men vi varvade stillasittandet med grupparbeten och redovisningar så det var ändå okej. Ja, sen har vi fikat, ätit och fikat igen. Det gör allt mycket trevligare.Snygg kaffekopp va? Kamp för rättvisan står det.


Salladsbuffén som man kan välja på matstället vi går till är suveränt bra. Det ska jag välja de andra dagarna också. Lätt.

Idag gick det hur lätt som helst att åka kollektivt och jag kom ihåg att checka ut varje gång jag gick av en buss eller spårvagn. Duktigt va?

Att allt känns så lätt och trevligt kanske har att göra med att vi fick sluta en halvtimma tidigare idag. Det brukar ALDRIG hända annars på de där kurserna. Det brukar vara korvstoppning...
Ja, och att jag och sonen blev bjudna på tacopaj av grannarna var ju också trevligt.

Ha det gôtt!

3 kommentarer:

Nim sa...

Mmmmm... tänk den som hade fått sallad till lunch. Jag fick nöjet att knapra på en morotsstav. Det serverade den berömda ost och en-enda-skinkbitsås med pasta idag.

Man blev ju inte mindre hungrig då det fullkomligt STANK nybakade bullar, från äldre.

Fy på dom, dom åt säkert av dom oxå!

mockapocka sa...

Hehe, man får se till och fixa för sig ;) Fast lite tortyr var det att stå och baka muffliga, varma, goa kanelbullar utan att få äta dem...hade tänkt provsmaka en men hann inte! Jag hann bara vända ryggen till så hade G-B slagit knut på påsarna och slängt in dem i frysen. Men vänta bara, på torsdag...

camillos sa...

På torsdag? Men...jag kommer ju inte förrän på fredag. Inga bullar då alltså? Eller andra bullar kanske? ;)