onsdag, april 06, 2011

Lite nya anteckningar...jag menar kludd

Idag har vi pratat om samverkansavtal och mötesteknik på min kurs. Det låter inte så spännande kanske, men det är det faktiskt. Det är en bra kurs, precis som det brukar vara. Väldigt mycket att ta in, korvstoppning som sagt. Jag är helt slut i huvudet när dagen är slut.


Dagens viktiga anteckningar.
Du ser väl att jag faktiskt skrivit något idag också!

Ja, jag åt av den goda salladsbuffén idag med. Helt suverän! En dag kvar på kursen och jag har redan bestämt mig för vad jag ska äta i morgon. Salladsbuffén såklart!


Mycket kaffe dricks på kursen! Nåja, en av muggarna är det bara vatten i.
På alla bord ligger det olika små bollar som man kan sitta och leka med
om man känner för det. Jag växlar mitt kladd med handmassage...


Så här der det ut på baksidan av huset där kursen hålls.

Hur har det gått med busskortet idag då? Jo, halvbra. När jag skulle checka ut från spårvagnen pep maskinen ilsket på mig samtidigt som en röd lampa blinkade men efter några försök så funkade det.
Jag börjar dessutom bli så rutinerad så att jag har hunnit hålla koll på hur mycket som dras på mitt kort. Det verkar faktiskt stämma.

6 kommentarer:

Ellabellas vardag sa...

Är det vid svingeln du är och läser?
Dom där massagebollarna är bra. Har själv en sån jag klämmer på emellanåt!

Nim sa...

Jaha, då åter står det att se om Växsjö kan väga lika tungt. Men pappersmuggar, masageboll o salladsbuffé.

Hanna sa...

Jag har skrivit en förlåt-mig-jag-skäms kommentar till dig på Mockapockas blogg.

mockapocka sa...

Det har jag med. Jag menade inte att klaga på det sätt som det kanske kom ut. Jag är oerhört tacksam för att jag kan välja (till en viss grad) hur mycket jag vill jobba. Jag inser också att mina "problem" är överkursproblem och inget som är viktigt för min överlevnad. Men det kan vara så att jag har önskemål om att få baka hela dagarna, som jag behöver ventilera. Kanske var det på fel ställe (bloggen) eller så var det rätt. Fråga gärna om du undrar över något.

camillos sa...

Ellabella; japp där ligger Kommunals högkvarter!

Nim; ni ska väl på italiensk buffé? Låter inte alls dumt.

Hanna och Mockapocka; nu vet jag inte riktigt vad jag skrev (får klicka mig dit och kolla) men det var inte meningen att klaga på nåt sätt. Jag är väl kanske (eller jag vet) inne i nån negativ trötthetsperiod just nu. Hoppas inte jag drar ner nån annan i den! Det är inte meningen, jag lovar!

mockapocka sa...

Du har inte dragit ner mig i någonting i alla fall. Och jag hoppas inte att jag har dragit i dig på något fel sätt. Egentligen var det inte menat som klag eller gnäll över tillvaron. Jag trivs alldeles väldans bra i mitt liv. Jag bara filosoferade över livet. Jag inser att jag inte är så strukturerad och begriplig (för andra ) i mina filosoferingar. Jag bör nog gå över till dagbok...