torsdag, september 15, 2011

En award till migMorran skickade en award till mig och följande frågor:

1. Varför började du att blogga?


Jaa...jag vet inte riktigt. Jag tycker om att skriva och jag drömmer minsann om att skriva barnböcker (som så många andra) så jag testade att blogga bara för att få skriva. Jag har tyvärr inte skrivit dagbok men att blogga blir lite som en dagbok för mig. Det var lite trögt i början då jag funderade mycket på vem som läser det jag skriver och varför men ganska snart var jag fast. Många har ett speciellt tema på sin blogg, vilket jag inte har. Jag skriver om lite allt möjligt. Och omöjligt.
 
2. Vilka bloggar följer du?
 
Jag följer bloggarna på min lista här till höger sen blir det ofta att jag klickar mig vidare till andra bloggar via länkar på mina favoritbloggar. Jag hinner inte läsa så många bloggar, tyvärr.
 
3. Vilka favoritfärger har du?Blått är min favvofärg men jag klär mig mest i svart. Turkost och rosa gillar jag också. Lite "pastelligt".

4. Vilka favoritfilmer har du?


Jesus från Nasaret, Mamma Mia, Chocolat. Säkert fler som jag inte minns. Har du läst min blogg nyss så vet du vad jag menar...

5. Vilka länder drömmer du om att få besöka?


Jag vill se världens alla underverk, jag vill besöka Jerusalem, Paris (nä, jag har faktiskt inte varit där...), Rom och en hel del andra ställen när jag tänker efter. En jorden-runt-resa kanske skulle passa mig. Nån gång.


Okej, nu ska jag skicka denna award vidare så då gör jag det genast till Nim och Ellabella!

Tack Morran!

4 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Kul! Vi får väl se om NYC-mamman svarar också.

vally sa...

Camilla var är du?

camillos sa...

Vally, jag har gömt mig i snickarbyxor med kofoten i högsta hugg men jag är tillbaks nu!!! :)

Ellabellas vardag sa...

Nej men? =) Vad kul. Hur gör jag nu? Kopierar jag frågorna då? =)