söndag, juni 12, 2011

Äntligen!!!

Äntligen. Äntligen. Äntligen!

Nu står min nya kyl och min nya frys på plats i det nya köket. Nu står det inte två enorma kartonger i mitt vardagsrum längre. Helt plötsligt känns det som...att man skulle kunna dansa tango i mitt vardagsrum. Om man nu kan dansa tango.

Det är bara en liten bit golv kvar att lägga där det ska bli matplats. Sen är golvet klart i köket. Återstår bara vardagsrummet...

Men det går framåt!!!

Det var inte lätt för sonen och svågern att bära upp kartongerna!
Puh! Äntligen uppe!
Nu står de på plats!


Lagom tills att kylen och frysen var på plats kom min bror på besök med sina fina folkabuss:Nu ska jag fortsätta röja i mitt sovrum. Ingen rast, ingen ro. De som ska byta våra fönster ska komma nu i veckan och då måste de kunna komma fram till alla fönster såklart. Så det är bara till att fortsätta röja.

I morgon ska sonen börja sitt sommarjobb. Han har sökt några olika sommarjobb men inte haft nån tur men hans farbror som äger två restauranger har gett honom jobb på den ena. Det var ju väldigt snällt och sonen är ju glad att kunna tjäna lite pengar. Underbart!

5 kommentarer:

Hanna sa...

Åh, en folkabuss tänkte jag idag att jag skulle skaffa. Och måla "Mystery machine" på sidan precis som i Scooby-doo. Då skulle sonen bli glad. :)

camillos sa...

Ja, varför inte? Själv skulle jag kunna tänka mig en flower-power-inspirerad. SÅ där spm de såg ut på sjuttiotalet. :)
Kanske ska be brorsan om hjälp, han behöver säkert ett nytt projekt nu när hans buss är klar (nästan). Eller inte...

camillos sa...

Ojdå, inte kan jag stava heller...

NEWYORKMAMMAN sa...

Jag fokuserer bara pa köksprojektet jag, kan knappt bärga mig tills jag får se slutresultatet!

camillos sa...

Samma här...kan knappt bärga mig!