måndag, augusti 29, 2011

Jag är tillbaka!

Hej på er, mina kära bloggläsare! Har ni saknat mig? Jag vet inte vad som hände. Bloggtorka? Inget att skriva om? För mycket annat att göra?
Hur som helst så blev jag helt knockad av en dunderförkylning i onsdags. Jag jobbade hela dagen (med hjälp av Panodil) men däckade helt när jag kom hem. Jag har legat sen dess. Jag är hemma idag också men hoppas att jag orkar jobba i morgon. Det är så tråkigt att vara sjuk. Så tråkigt att jag inte har något att skriva om.

Jag kan väl visa tre kort som jag gjort den senaste tiden. Här kommer två som en kollega beställde:


I går fyllde MBF år och i torsdags fick jag äntligen skicka hennes kort som legat klart ett tag. Eller...jag skickade faktiskt min syster till brevlådan då jag själv låg och feberyrade. Det är alltid lite speciellt att göra ett kort till någon som är så duktig på att göra kort själv som MBF är. Det är faktiskt hennes förtjänst att jag ens började scrappa en gång. Jag hade köpt på mig en låda med ett album och lite pysselgrejer men jag visste inte vad jag skulle göra med det. Jag tog fram lådan många gånger, öppnade det tomma albumet, kände på dekorationerna och klämde på limstiftet men jag lade alltid tillbaka allt i lådan med en suck. Jag hade ingen inspiration...

En gång när jag var hemma hos MBF satt jag och bläddrade i hennes scrapalbum. Hon har bott i USA i olika långa perioder och har köpt en massa roliga grejer till scrapbooking där. Det är skitbilligt i USA... Nästa år ska hon åka dit på besök. Undrar om jag kan få skicka med en liten, liten lista?
I alla fall. När jag hade bläddrat i hennes album fick jag den puff jag behövde och sedan dess är jag fast. Och jag älskar det! Tack MBF! Här kommer en liten filmsnutt på kortet jag gjorde till henne. Jag kunde inte bara ta en bild för då skulle du inte se de söta små blommorna svaja inuti kortet:Nu är det faktiskt dags att ta tag i nästa kort jag ska göra. Det är ett dopkort till min lilla systerson som döps på lördag.

Jag hoppas bara att ingen annan har blivit smittat av min förkylning. Min bror var här varje dag förra veckan och kaklade i mitt blivande kök och nu ligger han med feber och halsont. På lördag måste alla vara friska!

3 kommentarer:

vally sa...

Något var det som satt i vägen .K nämnde att du blivit sjuk.
Friskna till dig nu, så att det kan bli dopkalas som heter duga.

Helena Milton sa...

Ja, jag har saknat dig :-) Roligt att se dina kort och vad roligt att MBF inspirerade dig till något som du nu tycker är så roligt att hålla på med. Hoppas det blir ett fint dop på lördag, med friska deltagare...

camillos sa...

Vally; jag hoppas verkligen att jag är superfrisk på lördag. Och på fredag då jag ska förvandla mitt kök till cateringkök inför det stora kalaset på lördag.

Tack Helena! :)