söndag, november 14, 2010

Jag bor i cyberrymden

Detta är visst en väldans internationell blogg. Det finns en funktion i bloggen som visar lite statistik och när jag kikar där brukar det vara flest läsare i Sverige, några i USA och konstigt nog har både Ryssland, Ukraina och Portugal varit representerade. De har antagligen hittat hit för att de har googlat nån bild så det är nog inte så konstigt. Jag har själv hamnat på bloggar från olika länder där språket är för mig helt obekant.



Men idag har jag visst haft 15 besökare från Ecuador! Säkert för att jag häromdagen skrev om mitt fadderbarn som jag tyvärr inte har kvar längre då han har flyttat utanför PLAN's område.







Lite konstigt är det. Jag menar, mina läsare består väl mest av bekanta eller bekantas bekanta kanske. Undrar om läsarna från Ecuador lät Google översätta texten eller om de bara klickade sig vidare ut i cyberrymden. Men visst är det lite fräckt?

Någon kommentar på det mina kära bloggläsare?

5 kommentarer:

Ellabellas vardag sa...

Ja, jag hade själv tänkt skriva om detta. Jag hade en besökare från Kina såg jag- men det var ju innan jag begränsade så jag bara har inbjudna gäster. Tyckte själv det var väldigt häftigt och undrade vad en person i Kina ville läsa i min blogg?! :)

Nim sa...

Såg du nån från Kåhög?

camillos sa...

Ellabella, den där kinesen kanske trodde att det var DU som var Maria Montazami? ;-)
Kåhög, Lettland, Italien och Kanada, you name it!

Newyorkmamman sa...

3 i USA, varav en är ja'!

camillos sa...

Jag gissade det Newyorkmamman! :)