måndag, november 22, 2010

Obehagligt värre

I dag när jag gick ut till bilen för att åka till kören var jag tvungen att sopa bort en massa snö som hade lagt sig som ett vitt täcke över min röda bil.

På huven hade någon lämnat en hälsning (till mig?)Förhoppningsvis var det nån dj---a snorunge som roat sig men ordet i sig är så obehagligt, tycker jag.Något annat som är obehagligt är att mina vinterdäck är borta. Ja, inte de som sitter på bilen, utan de som låg staplade alldeles nedanför min trappa. De har legat där länge och när jag kom hem från skolan idag var de borta och det var det det första jag la märke till.Då är ju frågan vem som har snott dem? Har det rent av varit en tjuv på min trappa idag? Fasen vad obehagligt det känns!!! Jag hade en incident här hemma för några år sedan som faktiskt gjorde mig, stora starka kvinnan, mörkrädd. Den gången satt det en aspackad idiot i min bil och jag upptäckte det inte förrän jag var två meter från bilen. SHIT, vad rädd jag blev... Jag sprang i slowmotion (kändes det som) in i huset, drämde igen dörren bakom mig och sprang upp till mamma och pappa och bara skrek:

- Ring polisen!Efter många om och men kom polisen och närmade sig idioten som hade gått en liten bit från vårt hus. Han blev då så våldsam så att poliserna var tvugna att dra pistolerna och kalla på förstärkning...Bilen hade han pajat rätt rejält med en skruvmejsel, modell jättestor. Hela bilen stank av öl och jag kunde inte köra den bilen igen. Han var så packad så han fixade inte att tjuvkoppla bilen som tur var för det hade inte varit roligt om han hade kommit ut i trafiken i det tillståndet han befann sig i...Är det konstigt att jag blev/är rädd? Jag sov inte en enda blund den natten. Undrar om jag kan sova i natt???

6 kommentarer:

Anneli sa...

Men vad sjutton!! Vad är det med männsikor? Ta med dig dammsugarröret och ha bredvid dig. Med den kan du klappa till ordentligt då röret medger bra räckvidd. Gör Polisanmälan med!
Hoppas du kan sova
Anneli

Newyorkmamman sa...

Läskigt. Jag förstår känslan. Du har väl lillasyster med familj i huset? Då blir det lite sällskap iallafall. Och sonen. Kram.

Vally sa...

Hur vågar folk stjäla så inpå husknuten.
Det är obehagskänslan,som är så jobbig.
Man ryser när man tänker på att någon illvilling varit så nära.
På Halloween kastade någon ägg på vårt fönster.
Det tycker jag var obehagligt.
Dörrklockan fungerade inte. Antagligen skulle det vara en bestraffning för att vi inte öppnade.
Hoppas du får din välbehövliga sömn.

Annika sa...

Det där med fyllot hade jag inte hört innan, usch, jag hade inte kunnat sova på en månad.
Hoppas att du trots allt sov gott i natt och att någon får tillbaka sitt samvete o returnerar däcken (eller hur? Ja man vill ju gärna tro gott om folk...) Kram

camillos sa...

Däcken finns visst hemma hos min bror, han var här igår och lånade dem...

Vally sa...

Brorsan är allt en liten "sicken en".
;-)