måndag, november 08, 2010

Idag firar jag!

Detta är mitt 400:e inlägg och det är väl värt att firas?

Precis som NewYorkmamman så älskar jag kommentarer och därför tycker jag att vi gör som hon gjorde när hon firade ett år på sin blogg nyss. Så snälla DU, kan du inte lämna ett litet avtryck där du berättar lite om vem du är? En kort kommentar eller längre berättelse spelar ingen roll. Jag skulle bli så glad!


Jag är för övrigt glad just idag. Lite trött just nu, men glad. Idag var första dagen i Borås och huvudet är fullproppat med all information om kursen jag ska läsa. Det verkar vara ett jättetrevligt gäng tjejer och det har varit en trevlig dag.

Högskolan bjöd på tårta idag för att fira mitt 400:e inlägg...nä...för att fira att de efter en undersökning ligger på topp bland 25 olika lärosäten. Jag åt dock ingen tårta...
Jag ser i alla fall fram emot kursen även om det kommer att innebära en hel del pluggande.Annars är jag lite glad för att det var så vackert på himlen när jag åkte hem från Borås:
Tja, annars är jag glad för att jag ska gå till kören idag! Vi brukar öva på torsdagar annars men i november kör vi på måndagar.

Just det! Jag är glad för att middagen blev så himla god! Jag orkade inte åka till affären så jag körde lite Kajsa Warg-stuk idag. Det blev gourmetmörad fläskytterfilé som jag strimlade och stekte i smör, sen kom det lite lök och körsbärstomater i pannan innan jag hällde på creme fraiche och lite kryddor. Det sista jag gjorde var att lägga i strimlad babyspenat. Sonen åt bandpasta till. Låter kanske inte så gott men det var det.

Nu är det snart dags att åka till kören.
Glöm nu inte att lämna en liten kommentar snälla DU! :)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Herre gud har du hunnit laga det där?!.....här blev det rester!!!....Jag är också 40 har tonårs söner, scrapar och har slutat i kören.....=)
Fin blogg//Ann-Sofie Lindvall

britta sa...

hej camillos det låter som du har haft en lång dag fast du hunnit så mycket det låter som du har fått mycket insperation av kursen idag o mycker ork kvar och med glädje åker du till kören.det tycker jag låter härligt kram på dej vi syns på jobbet/ britta

Nim sa...

Hej! jag är en trogen bloggläsare, men inte lika duktig på att lämna feedback. Jag skriver själv i en blogg, där jag som du alltid tycker att det är roligt, när folk lämnar sitt avtryck. När jag inte bloggar, vilket jag gör väldigt ofta, minst 1-2 ggr/ mån så arbetar jag på en förskola, ihop med en massa trevligt folk. Men vissa har lämnat oss för en kort stund, för en massa ny förkovring. När jag inte bloggar eller jobbar så är jag mest med min familj...hahhaaaa...jag kommer inte på nåt mer. Camilla, vi syns nästa vecka!

Annika sa...

Det låter jättegott! Önskar att jag hade fantasi när det gäller matlagning. Igår fick jag en plötslig och kraftig längtan efter pannkakor med jordnötssmör och skivad banan. Så efter dotterns träning ställde jag mig o gräddade pannkakor m lite grövre mjö och "mölade" sen i mig massor av mumsiga pannkakor. Har ni inte testat denna kombination av jordnötssmör o banan kan jag varmt rekommendera det (kanske inte för dig Camilla med dieten?) - låter ju inte så gott men det är det! Kram

Annika sa...

Grattis till ditt 400e inlägg! Vad roligt, jag skall bli bättre på att bidra till att du snart firar 500 inlägg...! Återkommer med info om mig själv - sitter på jobbet nu. Kram

Anonym sa...

Hej Camilla, ser vädigt gott ut, är det månne lite LCHF??
Läser också troget din blogg och några till...
Vi har ju campat i hop i grundskolan, sist vi sågs var på en fika hemma hos mig i påskas med en anna gammal newyorkbo =)
Kör försiktigt från Borås i dag.
//Marie

Vally sa...

Hej Camilla. Så roligt att du kan glädjas åt så mycket igen.
Plugga, jobba, laga jättegod mat och sjunga för full hals.
Sonen, din fine son. Jag har nog sett hur han hjälper dig att bära matkassar.
Tror inte han låter sig curlas.
Så tycker, tror och tänker New Yorkmammans morsa.
Kram från Vally

camillos sa...

Se där ja, några kommentarer blev det. Trevligt!
Här kommer lite svar:
Ann-Sofie; det är inte varje dag jag orkar med att laga god mat, vi kör enkelt ibland också.
Britta; Ja, det är inspirerande att gå på kurs!
Nim; Jag tycker också att jag jobbar med en massa trevligt folk!
Annika; Jag älskar inte bananer och det där med jordnötssmör har jag aldrig förstått mig på...
Marie; Ja, typ...
Vally; Ibland måste man glädjas åt det lilla för att orka med det stora jobbiga. Min fine son är ju en stor glädjekälla, särskilt när han hjälper sin mamma att handla.

Kram på er alla!!!