söndag, februari 05, 2012

Mostergrisen

Idag hade jag fått en märklig kommentar till ett gammalt inlägg, skrivet på engelska. Det hade hamnat i skräpkorgen så det var bara till att radera den men jag gillar't inte! Detta var inte första gången heller. Måste dem spamma min blogg?
Ni som bloggar, har ni också fått spamkommentarer?

Idag sov jag länge för jag var vaken länge i natt. Sonen var på nattbio med några kompisar men ingen av de andra bor i vår by så sonen skulle få ta nattbussen hem själv. Det ville inte jag, hönsmamman...så han tog bussen till grannbyn med en kompis som bor där och jag åkte och hämtade honom där. Halv tre på natten.

Idag har det snöat hela dagen och det har inte varit riktigt lika kallt. Jag åkte hem till en kompis och tog en kaffe, en banan och en liten promenad. När jag kom hem hade min syster med familj kommit hem efter några dagar i fjällen så jag gick dit för att hälsa på och gosa med mostergrisen som fyllde ett år när han var i fjällen. När de åkte dit skickade jag med ett paket och detta kort:

Jag ser nu att bilderna är suddiga...sorry!

Jaa, så var helgen slut. Hoppas du får en fin vecka!
Photobucket

2 kommentarer:

Hanna sa...

Jag får spam då och då. Eftersom de hamnar i spamfoldern så tycker jag det är ok, värre om det skulle vara något virus som skickas med och hamnar rakt in i kommentarerna. Om det nu finns sådana?

camillos sa...

Ganska smart att de hamnar rätt i spamfoldern. Frågan är bara varför de där kommentarerna kommer ibland? Det kan väl aldrig vara intressant att spamma lilla mig?