torsdag, februari 16, 2012

Hembakt knäckebröd - mums!

I går var det en konstig dag. På jobbet i alla fall. Jag och en kollega fick en utskällning som inte var av denna värld. Sådär så att håret blåste bakåt. Det var en farförälder som var missnöjd med en sak... Mycket obehagligt var det men jag har pratat med både mina kollegor och min chef så nu känns det bra. Vi har mycket bra argument till varför vi gör som vi gör när det gäller det ämnet som den arga personen tog upp. Den personen hade vara en annan infallsvinkel och troligtvis hade hon haft en usel dag på jobbet vilket ledde till att min dag blev lika usel.

Men så fort jag kom hem blev det bättre så jag fick besök av MBF och hennes två döttrar. Vi hade en jättemysig kväll med fika och lite pyssel. Hon fick en liten present av mig som jag knåpat ihop och jag fick en underbar present av henne som hon knåpat ihop. Det är en halsduk men inte vilken som helst. Jag fick syn på en likadan hemma hos henne för ett tag sen och blev så förtjust så hon gjorde en likadan till mig. Jag bara älskar färgerna, precis mina färger:


Fast...det famgår nog inte av bilden hur fin halsduken är. TACK MBF!!!

Idag var det en bättre dag på jobbet. Vi har bland annat blivit intervjuade av den lokala tidningen angående att vi arbetar med iPads och datorer med våra barn på förskolan. Kul!

Jag tog precis ut en plåt ur ugnen med hembakt knäckebröd som är så himla gott. Jag har fått receptet av en kollega, du kanske också vill ha det? Fast nu ringde min syster och vill ha kaffe så jag hinner inte skriva ner det just nu. Om nån vill ha det så kan jag lägga ut det i kväll?

Jag avslutar detta inlägg med att gratta sonens plastfarfars syster som fyller 65 idag. Detta kort skickade jag till henne:Jag har ju fått dille på det däringa bokmärkena som jag har börjat göra...

...så jag gjorde ett som matchade kortet.

Ha det bra!
Photobucket

6 kommentarer:

Marie A sa...

Tar gärna det receptet, alltid gott med hembakat! Snygg halsduk, hon är duktig din MFB.

Marie A sa...

Tar gärna det receptet, alltid gott med hembakat! Snygg halsduk, hon är duktig din MFB.

camillos sa...

Marie, receptet kommer strax!

Anonym sa...

Oj, oj vilken fin halsduk! Jag kan tro att du blev glad. Jag vill också ha!!! :-)
Och kortet som du skickade var så fint. Vilket litet hantverk.

Annika sa...

You are very welcome MBF!!! Kul att du gillade den o la ut en bild på bloggen! God natt! Kram

camillos sa...

Tack Helena!

Kram Annika!