söndag, januari 01, 2012

Gott Nytt År!

Var det verkligen nyårsafton i går? Sista dagen på året?
Nu tror du kanske att jag har fått minnesluckor eller bara är allmänt förvirrad. Något trött kanske jag är (jag kom i säng ca halv fyra för att vakna strax före klockan nio...) men det känns konstigt att titta ut genom fönstret och se regnet strila från en grå himmel.

När vi stod ute på gatan vid tolvslaget kändes det som att det lika gärna kunde vara mitten av november eller för all del mitten av mars. Nyårsafton ska vara vit och iskall tycker jag. Det regnade i och för sig inte men ändå...

Hur som helst så hade vi en jättemysig kväll tillsammans med min syster med familj. Vi åt mat som var så god!!! Sen satt vi kvar i köket ända till tolvslaget och bara pratade och skrattade. Och spelade sällskapsspel såklart. (Jag vann!!...)
Vid tolvslaget gick vi ut på gatan där min svåger brände av sina raketer som kostade en tiondel av vad grannarna lagt på sina raketer. Men vi fick ju njuta av grannarnas raketer också!


Fläskfilé Provencale - vilka smaker!!

Okejdå...detta är en av grannarnas raketer!

Idag ska jag och sonen gå på dop. Det är sonens nyaste lilla kusin som ska döpas.


Vi hörs!
Photobucket

5 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Det låter ändå som en härlig nyårsafton, även utan minusgraderna!

vally sa...

Gott Nytt År Millan!

Maria sa...

God fortsättning!

Kram

Nim sa...

Vi åkte till stan för att kolla GPs fyrverkeri, kom 40 min för tidigt. Efter lång kall väntan kom då äntligen första knallen. Och sen inget mer!!! Såg 0, ingenting, helt svart!!! Snacka om snopet! Dimman tog allt!

camillos sa...

Tack det samma!
Nim; jag hörde att det var dimmigt, vad trist!