måndag, januari 02, 2012

Marsipanskor och stavar med schvung!

I går var jag och sonen på den lille kusinens dop och det var så mysigt allting. Mysig kyrka, mysig präst och mysigt kalas!
Kolla de fina marsipanskorna som låg på tårtan:Förutom ett silverhalsband fick kusinen denna tavla som jag gjort:Idag åkte jag hem till en kompis och tillsammans tog vi en promenad med denna söta lilla dam:Vi gick vägen om hagen där min kompis dotter höll på att rida på sin fina häst:
Nu vet jag precis vad jag behöver. Ett par nya gångstavar. Inte vilka stavar som helst utan såna här:


Jag testade kompisens stavar som har nån sorts fjädring i sig vilket gör att man tränar undersidan av överarmen extra mycket. Precis vad jag behöver nu när mitt skinn håller på att bli lite för stort.
Problemet är att stavarna går på en tusenlapp ungefär. Jag får väl plocka fram mina gamla vanliga stavar och damma av dem i stället. Det är ju bättre än inget!

Tja, det var väl allt för idag. Må så gott!
Photobucket

3 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Åh, sådana stavar skulle jag också behöva! Jag som faktiskt alltid haft väldefinierade armar, börjar helt plötsligt få häng på undersidan, inte kul. Men tusen kronor ...? Nä, då passar mina för 69 kr från Ullared bättre i mitt liv just nu.

Jenny K sa...

Kolla om det är nån som vill sälja sina på blocket...finns mycket att finna där. Värt ett försök. Hoppas du mår bra. kram

vally sa...

Gäddhäng eller grevinnegardiner.
Mysigt värre.
Så trist att få.
Varför tycker man så.

Genetiskt och drabbar såväl kvinna som man.

Det går att plastikoperera och lida alla helvetiska kval, om man har råd och lust.