tisdag, juli 26, 2011

En språklåda så här på semestern

Jag njuter för fulla muggar av min semester men min hjärna är visst alltid på alerten vad det gäller språk- och mattelådor. Jag har påbörjat ett litet projekt...
Det var ett tag sedan som min ljuslykta som stod ute på trappan gick sönder. Den var ganska ny så det var ju tråkigt att ett glas sprack. Men då kom jag på idén att förvandla den lilla plåtlyktan till ett språkhus. Det första jag kom att tänka på var sagan om den lilla lilla gumman men den kan nog användas till så mycket mer.
I går kväll natt började jag med att klippa ut kartonbitar och sätta där det en gång satt glas.

Jag kom inte längre för jag började ett annat litet projekt. Det är en av tjusningarna med att vara ledig, att kunna sätta mig och skapa precis när jag känner för det. Jag fastnade framför datorn och tittade på en massa inspirationsvideos på Youtube. Det slutade med att jag gjorde en liten tavla:


Lite blingbling blev det...
Temat blev musik!
Tja, så här blev det!

5 kommentarer:

Nim sa...

Men gjorde vi inte narr av dom som jobbar när det e ledigt? Har du gått med i ett annat gäng, nu? fast jag ser fram emot att möta den " Lilla gumman".

Musiktavlan e helt fantastisk, tänk vad man kan göra utan att måla. Fräck idé!

camillos sa...

Joo...men...kunde inte låta bli...

Jag har faktiskt målat, det är en canvasduk som jag först målat med akrylfärg, sen har jag använt stämplar, papper och lim. Och lite blingbling. ;)

NEWYORKMAMMAN sa...

Kreativt!! Och fint!
Hur mår sonen?

vally sa...

Generna förnekar sig inte.
Underbart att ha skapande lust och förmåga.

camillos sa...

NY-mamman; han mår mycket bättre, tack!