fredag, juni 08, 2012

Suck!

Jaha, så var det igång. Suck. Det där eviga jagandet av en svartvit läderkula och ett gäng svettiga gubbar i matchande kläder. Två kommentatorer som tjatar sönder hela spelet. Supportrarna som sitter hemma i sina soffor och gallskriker lite då och då. Nä, fotbolls-EM är inget för mig. Fotboll är inget för mig. Alltså, det skulle vara om våra blågula gubbar skulle ta sig till final. Då kanske jag skulle titta. Och heja lite också. Kanske måla en blågul flagga på kinden. Men alla dessa matcher innan det är dags för final...Suck.

Fotbolls EM 2012

Jag är ju i och för sig en gammal fotbollsmamma som varje vecka hejade på sonen och hans kompisar när de mötte ett gäng killar från nån annan byhåla i två korta halvlekar. Tränaren kallade killarna för gubbar redan när de för första gången snörade på sig sina grusskor. Då var de sex år. Suck.
Jag var alltid med, i alla väder. När jag tänker efter så var det nog mest regn för regnkläder och/eller paraply var liksom standardklädsel för fotbollsmamman Camillos. Men det gjorde inget för det var en sån glädje runt omkring varje match för att inte tala om alla cuper. Ett år tog de hem den stora guldpokalen då de vann hela cupen. Sicka goa gubbar (läses givetvis på bredaste göteborska)!

Nu sitter sonen i fåtöljen och glor på en match mellan Polen och Grekland. Då och då tjuter han JAAA eller NEEEEJ. Suck.

Ute regnar det. Nej, ösregnar. Annars kanske jag hade gått ut på en promenad. Men...jag kan ju skylla på mina hemska skoskav också så jag stannar inne. Jag får stå ut med ljuden från sonen och tv:n.
Suck.

Trevlig helg!!!
Photobucket

4 kommentarer:

Jenny sa...

Passa på o skrappa lite.

vally sa...

Duktig du varit, som följt avkomman i ur och skur.

Nu glor jag på Tjeckien mot Ryssland.
Har just betat av Polen Grekland.
Kunde strypt domarn.

Oj nu öser ryssen in mål efter mål.
Säkrast för dom grabbarna, annars kanske de åker på stryk av självaste Putin, när de kommer hem. Kul det här
:-)

camillos sa...

Konstigt nog hade jag ingen som helst lust att scrappa Jenny...

Vally, det är väl tur att det roar någon nu när tv-tablån är fullspäckad av alla dessa matcher. Ha det så kul!

vally sa...

:-)