tisdag, juni 12, 2012

Doobidoo!

Idag ska jag och ett gäng från min kör åka ut till tvhuset på Hisingen för att vara publik när de spelar in ett avsnitt av Doobidoo. De vill gärna ha sjungande publik så det ska de få!
Vi var med på en inspelning förra året också. Vilken tur vi hade då. En av de tävlande var en av mina favoriter Morgan Alling. Alltså, han är ju bara föör go! Morgan tävlade tillsammans med Amy Diamond och i det andra laget tävlade Lotta Engberg och Jörgen Mörnbäck. Alla dessa tävlande gillar jag! Jörgen är en fantastisk imitatör vilket han givetvis visade prov på.

Programledaren är såklart Lasse Kroner och han är också föör go! Här ska du få se ett klipp som jag filmade. Innan inspelningen hade börjat såklart. Som publik finns det vissa regler man måste förhålla sig till, bland annat att stänga av sin mobiltelefon, såklart. En kvinna som satt på första raden hade visst glömt det. Men detta hände innan inspelningen hade startat och Lasse fick ett ypperligt tillfälle att skoja till det lite. Han lånade helt sonika kvinnans telefon och ringde tillbaka till den kvinna som hade ringt. Så här gick det till:


Vi får väl se hur sent det blir i kväll. Blir det många omtagningar så tar det längre tid. Men det är kul att vara med! Programmet ska sändas först i höst så vi måste vara klädda därefter men det lär inte bli några problem eftersom att sommaren har kommit av sig...

Må så gott!
Photobucket2 kommentarer:

Maria sa...

Vilket roligt klipp!! Det måste du ha visat några gånger va?
Hoppas det händer något roligt denna
gången med - och det är väl inte helt omöjligt med Lasse Kronér i närheten!

camillos sa...

Kul va? Jodå, han gjorde nåt liknande även denna gång. Videoklipp på det kommer här i bloggen snart! :))