söndag, oktober 17, 2010

Ingenting

Hela denna helg har gått åt till...ingenting. Åh, vad skönt. Egentligen har jag en massa saker att ta tag i men det kan jag göra en annan dag. Ibland är det bara så att jag behöver göra ingenting. Du vet, bara gå och skräpa. Jag har visserligen lagat mat i omgångar idag då jag också har förberett lunchlådor till jobbet. Jag har också suttit en hel del vid datorn och fört över gamla VHS-filmer till datorn. Jag har också diskat några gånger.



Men annars har jag inte gjort nånting. Det är såna här dagar jag längtar till när det kör ihop sig med jobb och annat.



Förhoppningsvis har jag mer energi en annan dag. Fast det handlar egentligen inte om energi tror jag. Det handlar helt enkelt bara om lust. Hoppas jag hittar lusten en annan dag.



En annan dag, då ska jag minsann ta tag i mitt rum som på senaste tiden har blivit lite av ett lager med diverse saker som jag plockat undan.



En annan dag, då ska jag minsann också ta tag i mina scrapgrejer som fortfarande är nerpackade.

I morgon är en annan dag. Men jag lär inte ha nån lust i morgon så jag ska jobba i tio och en halv timma. Fast vem vet, jag brukar vara som mest pigg på kvällarna...

1 kommentar:

Anonym sa...

Mina scrapsaker är också fortfarande nerpackade. Är avundsjuk på dig som faktiskt lyckas vara så duktig att du gör ingenting. Det längtar jag ofta efter, men jag lyckas väldigt sällan... Kram YBF