tisdag, november 06, 2012

Upp och ner och upp igen

Jag anser mig vara en hyfsat positiv person men ibland blir det bara för mycket. Så blev det i går för mig. Det var till och med nära att jag började böla när jag var på jobbet.

För det första så har något hänt med min älskade lilla katt. Jag misstänker att hon hoppat ut på taket och hoppat eller ramlat ner. I söndags kväll var hon jätteslö, bara låg helt stilla. Det var inte lätta att åka till jobbet i går och jobba 06-18 när jag visste att hon inte mådde bra.
När jag kom hem verkade hon lite piggare, i alla fall så att hon rörde på sig. Hon vill fortfarande inte äta och vatten fick vi tvinga i henne men hon verkade piggare. I morse innan jag åkte till jobbet var hon uppe och rörde på sig och hon spann så fint när jag kelade med henne. Hoppas, hoppas att hon repar sig!

Mitt andra bekymmer är ett lyxproblem. Jag har ingen bil längre. Eller...den står där hemma på uppfarten men är numera avställd. Hela oktober månad körde jag omkring med körförbud på den för det var ingen idé att besiktiga den...det är för mycket att fixa på den.
Nästa problem är då att jag måste köpa en annan bil och där känner jag mig som en dum blondin för jag vet ju ingenting om bilar. Jag kan ju inte bara gå på utseendet... Jag skulle vilja knäppa med fingrarna och vips så står där en bil som passar mig precis!

Det tredje problemet som fick bägaren att rinna över var när det gick upp för mig att vi ska få det lite sämre på jobbet och då när det händer kommer jag kanske att vara den enda på min avdelning som jobbar heltid vilket är ganska påfrestande...

Nu ska jag försöka skaka av mig alla bekymmer och se det positva i livet. Jag cyklar numera till jobbet, på min systers cykel. Då får jag lite motion och starkare ben och det är ju bra.
Mina långa promenader stärker mig också!

Hoppas att du har det bra!

Photobucket

2 kommentarer:

vally sa...

Ja det var ju en del.
Hoppas lilla katten blir som vanligt igen.
Uppmuntrande med sämre arbetsvillkor. Det vill jag lova.
Bil måste du ha.
En ny bil är bästa köpet.
Struntar i vad dom säger.
Finns så många fördelar.
Alla är likadana.
Plånboken får bestämma.
Lycka till Millan.

Maria sa...

Håller tummarna för att allt löser sig med katten, jobbet och bilen.
Kram