söndag, oktober 18, 2009

Äntligen!!!

Nu är det gjort!

Den gamla hiskeligt hemska bokhyllan är borta. Mittensektionen har varit borta sen länge, den står i min pappas förråd och funkar som lagerhylla. Men nu är alla delar borta från mitt hem.


Jag hade ju tänkt att hoppa sönder den, men min kära lilla pappa monterade ner den i mindre beståndsdelar medan jag skruvade ihop min nya möbel från IKEA. Det gick faktiskt hur bra som helst. Inte ett enda IKEA-vrål hördes i mitt numera lite röriga vardagsrum!

Det har tagit mig hela helgen att påbörja förvandlingen i mitt vardagsrum. I går gick jag och sonen en lååångsam runda runt hela IKEA. Jag plockade broshyrer och sonen plockade pennor. Undrar hur många IKEA-pennor sonen har nu...
Sen åkte vi hem och jag räknade och mätte och räknade lite till.

Idag lånade vi återigen min pappas kombibil och styrde mot IKEA. Men idag gick vi med bestämda steg rakt till lagret med min lilla inköpslista. De lådfronter som jag hade tänkt köpa var slut och tur var väl det, för sonen föreslog en annan lådfront och det blev ganska nice! Jag plockade på mig några ljusstakar och ett par plädar och sen gick vi till kassan där jag efter avdragen Familyrabatt betalade nästan hela kalaset med presentkort (tur att jag precis fyllt år!).

Till sonens stora lycka åkte vi sen till Elgiganten och köpte en platt-TV. Jag har egentligen tänkt mig att behålla min gamla tjock-TV tills den pajar, men man kan väl ändra sig?

Sen har vi ägnat resten av dagen till att montera och koppla och nu är jag så nöjd! Det fattas ännu nån tavla eller bild på väggen, men annars är det klart:I morgon ska jag fortsätta röja... (Undrar var jag ska ställa alla glas???)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh så fint det blev Camilla, det är ju bara så skönt när man får sånt där gjort.
Kram U

camillos sa...

Tack U!
Visst är det skönt och jag är såå nöjd, men ojojoj vad mycket det blir att pilla med utöver själva möbelskruvandet. Nu ska liksom resten återställas...

Nim sa...

camilla! Hur snyggt som helst!Jag sätter mig i bilen med en gång. För att kolla in det nya. Se upp! Snart kanske det knackar på dörren. Måste bara ringa tina först.

camillos sa...

Hmmm, bäst jag köper hem lite Gevalia...