måndag, oktober 31, 2011

Läskigt värre

Helgen som gick...gick alldeles för fort. HELA söndagen gick åt till att tömma både mitt och sonens rum så att sonen kunde flytta in i mitt rum. Själv har jag flyttat till...äsch, mitt rum är inte klart så jag sover på soffan så länge. När mitt badrum blir klart kan vi bygga väggen som ska skilja min del av huset från den andra delen av huset. Precis där ska mitt sovrum vara. Rörigt? Mmm. Tänk då på oss som bor mitt i detta...

I lördags höll jag på hela dagen med maskar. Maskar som jag gjorde av cocacola och gelatin. Skitsnygga blev dem. Jag skulle lägga dem på en tårta jag hade tänkt ha med mig till Halloweenfesten vi var bjudna på. Men...maskarna stelnade till en enda klump så jag fick tänka om i sista sekund. Det bidde en kladdkaka med spindelnät på (kristyr).Till detta serverade jag grädde med ett styck blodigt finger. Så, lite läskigt blev det.







Nåt annat som var lite läskigt var att jag visste vad värdparet A och D skulle bjuda på för mat. Älg. Skogens konung. Jag hade aldrig tidigare ätit älg så jag var lite skeptisk ska jag erkänna, men det var jättegott!!! Man kan visst lära en gammal häxa (jag var ju utklädd till det) att sitta. Eller i alla fall äta älg.
Ett litet spökkort fick jag gjort också:


Nä...efter en lång dag är det hög tid att gå och lägga mig nu. Godnatt!

3 kommentarer:

mockapocka sa...

Åh, fy vilket läskigt finger! Vad är det gjort av?

vally sa...

Mig icke gilla.
Inget fel på kreativiteten i alla fall.

camillos sa...

Nåt gummiaktigt är fingret gjort av. Systersonen använder det som bitfinger just nu. :-)