tisdag, januari 05, 2010

2 0 1 0

2010

Undrar hur många gånger jag kommer att skriva fel årtal? Man är ju så van att börja årtalet med en nolla.

-09

-10

Nu ser jag att det ser ut som min termometer, fast just nu när klockan är tjugo över elva på kvällen visar min termometer - 11.9. Brrr...

Snön vräker ner och min röda bil syns knappt där ute på parkeringen. Jag och sonen var ute en stund och lekte i snön. Det såg nog helgalet ut när vi skyfflade bort snö mitt under pågående snö"storm" en timma innan midnatt...

Jaha, som sagt, 2010!


På nyårsafton fotade jag ett vackert brudpar! I söndags var jag och överlämnade CD-skivorna med deras bilder och ett fint litet bildspel som jag gjort. Hoppas att de verkligen är nöjda!

Vi firade in det nya året hemma hos min syster och vid tolvslaget lyckades jag knäppa denna bild:
I söndags när jag hade varit hemma hos brudparet stannade jag till i byns enda affär för att handla lite av det där vanliga, mjölk och bröd.

Om jag verkade galen för en stund sedan när jag skottade snö så är det nog inget mot vad jag framstod som när jag kom till brödhyllorna i söndags i byns enda affär. Jag tvärstannade och skrattade högt för mig själv när jag fick syn på detta:
Men hallå! Vad är det frågan om?

Bor vi i ryssland eller? Eller var det så att hela byns befolkning var bakis i flera dagar efter nyår och bara orkade äta smörgåsar hela dagen i stället för att laga middag?

Det hade ju i alla fall varit en lördag emellan denna söndag och nyår, fanns det inte ett enda bageri i hela Göteborg som orkade starta upp sina ugnar och baka nytt bröd åt alla goa gubbar och annat löst folk i trakten?

Jaja, jag vet att man faktiskt kan baka själv...Men det händer tyvärr alltför sällan i familjen camillos. Särskilt när camillos har haft en sån lång ledighet från jobbet så att hon har blivit alldeles förslappad.

Se! Nu har jag till och med börjat skriva om mig själv i tredje person! Skärpning!

Okej, butiken hade faktiskt lite, lite, lite bröd som de typ bakar i butiken. Men det var bara sånt där jättevitt och jätteluftigt. Då kan man ju lika gärna tugga på snön!

Denna jätteblåa jacka som sonen håller i var den fulaste jacka han sett, enligt honom.

Det var den dyraste jacka jag sett, enligt mig.

5000:- kostade den!!!


Vi var nämligen på jakt efter en jacka till sonen, men det blev ingen idag. Däremot fick sonen lämnat tillbaka ett spel och köpt ett annat i sin absoluta favoritaffär. Så han var nöjd ändå!

Spelet fick sonen av farmor och plastfarfar efter jul bara för att han sköter sig så bra i skolan och att han fick så fina betyg.

Han är så duktig! Han är också duktig på att skotta snö:
A D J Ö !

1 kommentar:

Kajsa sa...

Jätteduktig!