lördag, april 03, 2010

Glad (?) Påsk

Idag blir första påskafton utan min kära pappa. Vi ska åka till min bror och ha äggjakt och äta gott. Nya tider, nya traditioner...

Jag har faktiskt inte plockat fram en enda fjäder i år. Det syns inte här hemma att det är påsk. Vem bryr sig? Inte jag.

I går tog oljan slut och elementen blev kalla. Som mitt hjärta. Faaan. Kan man ringa till himlen? Jag skulle behöva min trygga pappa nu.
Jag ringde till brorsan och via telefon fick jag hjälp att starta upp pannan med el i stället. Liksom mitt hjärta så vet jag att elmätaren börjar ticka snabbare. Men det är i alla fall tur att det har blivit vår och elpatronen behöver inte vara på dygnet runt. Ett litet positivt tecken.

Annars hade jag en trevlig dag i går, innan oljan tog slut. Jag träffade två gamla klasskamrater på en fika. Det var väldigt trevligt och det blev en hel del snack om gamla lärare och andra klasskamrater som några av oss har kontakt med.

På kvällen var vi hemma hos min syster och firade hennes lilla kille som fyllde sju år. Vi åt tacos och hade riktigt mysigt.

Idag ska jag hem till en annan gammal klasskamrat innan vi åker till brorsan. Vi har umgåtts sen skoltiden men nu var det ett tag sedan vi sågs (jag har inte varit särskilt social sen pappa gick bort) så det ska bli kul att bara fika och snacka.

Jag önskar alla en GLAD PÅSK!!!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Glad Påsk!
Hoppas att ledigheten blir toppen trors den trista pannan!!!
kram

Anonym sa...

Glad Påsk och Kram , Ellinor

Kajsa sa...

Det var så trevligt att ses igen efter alla år. Kram!