söndag, mars 27, 2011

Uppå våran gård - där står en gammal...bubbla!

Idag åkte jag med min systers man till återvinningsstationen där vi slängde allt vi hade fyllt vårt släp med. Det märktes att det var skönt väder i går. Många grejade nog i sina trädgårdar i går. Kön var lång inne på området. De flesta bilar hade med sig släp och många av dem var fyllda med trädgårdsavfall.

Vi grejade lite här hemma också i går. Min systers man sågade ner sonens gamla trädkoja. Den byggdes uppe på stammen till en nersågad gammal gran. Det var en stabil konstruktion vill jag lova. Men nu höll den knapp ihop. Ful var den också.
En gång fanns det tak på kojan. Nu kan man njuta av den blå himlen!


Några tag med motorsågen var allt som krävdes,
sen kunde kojan puttas ner!

Runt omkring stammen ligger just nu vårt gamla plåttak och skräpar. Tanken är att takläggaren ska ta bort det. Fråga mig inte när.
Strax bakom kojan står det också en gammal bubbla som tillhör min bror. Den ska också bort.


Vi har fortfarande jättejättemycket bråte som ska slängas... Nu börjar jag faktiskt längta till blommor, rabatter, krukor, tvättlinor, grill, utemöbler, gräsklippning och fikapausen i solen!

5 kommentarer:

mockapocka sa...

Alltså den där bubblan. Ska den bort sa du? Vad betyder "bort" i detta fall? Jag ser ju att den behöver pillas lite med men tror du att det är möjligt att göra den körduglig eller är det mission impossible? Har en son som är bubbelfantast. Kanske kunde det vara ett litet (eller STORT) projekt för honom?

Nim sa...

Fattar precis vad du menar med att göra fint i trädgården. Vet inte hur många år jag har dekorerat byggställningar med mina påsklijlor, Penser eller vad det kan va.

Nim

Nim sa...

Får förresten prestationsångest och skrivkramp när du bloggar så där mycket!

NEWYORKMAMMAN sa...

Värsta indianreservatet! Men hjälp vad jag är politiskt okorrekt! Eller vad man nu säger och stavar. Härligt att bli av med bråten. Det kommer bli så fint. Får jag komma och hälsa på i sommar? Och sitta och fika i utemöblerna och beundra blommorna i rabatterna och krukorna?

camillos sa...

Sorry Mockapocka, brorsan är också bubblafantast. Big time! Han har fler liknande "vrak" ståendes lite här och där. Han är till och med organiserad bubblafantast och åker på bubblaträffar och så där. Meckar, svetsar och skruvar mest hela tiden. Helst gamla 50-talsbubblor som tro det eller ej funkar finfint när han är klar. Fast just nu håller han på med en folkabuss som ska stå klar lagom till sommaren. Stora pojkar, stora leksaker vettu! ;)
Men Nim, det är väl bara ibland som det rasslar till i mitt bloggande. Jag har ju aldrig nåt kul att skriva om men jag skriver ändå... =)
NewYorkmorsan; klart du får! (Hoppas bara att det är liiiite snyggare här då. Typ att jag har ett nytt kök och så...)