fredag, mars 11, 2011

Japan

Usch, jag tycker att det är så otäckt med tsumanim i Japan! Jag springer med jämna mellanrum till datorn eller tv:n för att uppdatera mig. Jag kan inte låta bli att titta.

Trots detta otäcka som händer på andra sidan jorden och att så många människor drabbas så tänker jag och sonen ha fredagsmys framför tv.n. Jag kommer nog att klicka fram texttv ibland.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Fruktansvärt! Jag har lite svårt att ta in det, det känns som att det inte kan bli värre än den tsunami som var, men det kanske det kan. Hela Disneyland som hade sjunkit ner i jorden, DET var jätteläskigt att läsa tyckte jag.

Anonym sa...

För att klara av det fruktansvärda behöver man även få finnas i det som är bra. Annars orkar man inte och allt blir liksom meningslöst. Det som är bra är ju faktiskt bra även om det fruktansvärda är fruktansvärt.

I går kväll fronatlkrockade granntjejen, 20 år med bilen. Hennes tre kompisar som var med dog direkt. Granntjejen har ännu inte vaknat och har bla opererat bort delar i magen. Läget är inte längre livshotande men allvarligt.
När sånt händer blir jag liksom lite förlamad. Tappar fotfästet lite. Blir så himla rädd. För allt.
Att krypa upp i soffan och mysa framför schlagerfestivalen med de man älskar kan vara ett sätt att komma i kontakt med sig själv för en stund.
Det andra är inte mindre förfärligt för det.

Oj, en lång kommentar...men jag är helt klart tagen av det senaste dygnet.

/Mockapocka

camillos sa...

Hanna, jag hörde att det "bara" var parkeringen utanför Disney som blev översvämmat. Men ändå.
Mockapocka...fy fy fy. Så fruktansvärt! Jag läste i GT förut och ... det finns inga ord. Så onödigt. Så hemskt!