tisdag, mars 08, 2011

Nähädå!

Idag kom mitt kontoutdrag från banken. Snabb service vill jag påstå, jag ringde ju i går. Det visade sig att jag INTE har betalat sonens numera trasiga apparat med mitt bankkort...

Jag har i alla fall tillagat ett av recepten som följde med mina Icakassar, köttfärssås med spagetti. Nu kanske du tror att jag inte kan göra köttfärssås men det kan jag såklart. Men det kan ju vara kul att variera sig lite så jag körde helt enligt receptet och det blev en mustig och god köttfärssås! Det bidde ingen bild för det gick så fort och när maten väl var klar åt vi direkt.

Idag är det ju fettisdagen så jag får väl masa mig ner till Ica och se om jag kan få tag på en semla eller två. Har du ätit semla idag?

3 kommentarer:

Hanna sa...

Nix, jag har inte ätit semla idag! En annan är gluteintolerant, så det blir att antingen baka själv med synnerligen varierat resultat, eller ta sig till Högsbo och köpa en på Moccatårtan. Sådär jättesugen var jag inte idag, så Högsbo fick vara ifred. (Jag har dock en gnutta chips o ostbågar kvar i skafferiet. Tänkte mig en liten tisdagsmys framför TV:n när sonen somnat...)

vally sa...

Låter gott med såsvarianten.
I dag, när jag var på kurs, blev jag bjuden på hemgjord semla. En man i kursen hade bakat bullarna. Han och jag tål inte de svarta prickarna, som han brukar säga, och det är kardemumman.
Han hade stoppat i både grädde och vaniljkräm.Inte dumt alls.

camillos sa...

Det blev faktiskt ingen semla här i går för de var slut i affären. Men vi hade också tisdgasmys för jag köpte Frödinges ostkaka istället. (måste ju bara ha nåt annat när semlorna var slut, eller hur?)