söndag, mars 27, 2011

Min goda köttfärslimpa

Idag skulle jag få så himla mycket gjort.... Jag skulle bland annat bjuda grannarna på middag och de hade beställt min köttfärslimpa med min smarriga gräddsås.
När jag och syrrans man varit på återvinningen förut så passade jag på att handla på vägen hem. Men innan jag kunde börja med maten var jag tvungen att diska och plocka lite i köket så det drog ut lite på tiden. Då fick jag reda på att syrrans man skulle åka och spela fotboll. Innan maten hann bli klar. Ojdå, det var ju ändå han som beställt maten. Men jag visste inte att han skulle åka, annars hade jag satt lite mer fart!
Okej. Jag, min syster och våra barn åt av den goda maten och sen drack vi kaffe. Sen var det dags för min syster att packa ihop alla sina barn och gå hem till sig då...


...hon med full fart drämde lilltån i min...vad heter det nu då?

Crosstrainer heter det ju! Men attans vad ont hon fick i tån, lillasyrran! Jag fick ta över minstingen och bära hem honom för hon kunde inte stödja på foten. Jag plockade fram mammas gamla käpp så att hon kunde gå överhuvudtaget. Väl inne hos min syster fick jag byta bajsblöja på lillen innan jag la ner honom i sängen hos den mjölkstinna modern. Hon har telefonen inom räckvidd ifall jag måste gå in och hjälpa henne med nåt. Kära nån!

Den där crosstrainern...jag blir ju bara tokig på den. Tror du att jag använder den som den ska användas? Nä, sällan. Om jag gör det så blir det inte länge. Det är ju skiiitjobbigt. Men den är väldigt käck att ha som klädhängare. Annars står den mest i vägen. Den står i vardagsrummet som just nu förutom soffgrupp är möblerad med en stor kyl i kartong, en stor frys i kartong, en diskmaskin i kartong, diverse gipsskivor och lite (mycket) tvätt.

Så jag skiter i min crosstrainer idag också men eftersom att min syster för tillfället är något handikappad så kan jag fortsätta låna hennes Zumba-DVD. Ja, du läste rätt. Zumba. Skitkul! Jag provade häromdagen helt i min ensamhet naturligtvis. Jag skulle aldrig låta någon titta på. Jag stod en bit från fönstret så att grannarna inte skulle kunna se mig och jag såg till att sonen höll sig i sitt rum. MEN vad kul det var! Och svettigt.
Ja, sen är helgen slut. Som vanligt har den gått alldeles för fort. Kan det ha att göra med den där timmen som vi förlorade?

4 kommentarer:

Marie A sa...

Zumba är kul men lite svårt. Så mycket roligare än crosstrainern som du säger passar perfekt som kädhängare, fast det borde finnas en smidigare modell av klädhängare som inte tar så mycket golvyta.

mockapocka sa...

Aj, aj, aj! Sådant gör ont!

Anonym sa...

Zumba på dvd finns att köpa på www.uffessakerochting.se för 289:- och då är det fri frakt. Det kan jag rekomendera. -Anna

camillos sa...

Tack för tipset!