lördag, mars 26, 2011

Earth Hour

Okej Moder Jord. Vi gjorde vårt bästa. Vi stängde av filmen, släckte alla lampor och tände ljus.
Sen plockade vi fram Geni och Yatzy och hade en väldigt trevlig timma, sonen och jag.
Jag gick ut på trappan för att riktigt känna på mörkret som blev då även gatubelysningen släcktes. Det var verkligen svart! Himlen var så vacker med alla sina stjärnor. Hur ofta tittar man på himlens alla stjärnor sådär på en lördagkväll i mars?

Vad gjorde du under Earth Hour?

5 kommentarer:

Hanna sa...

Åh, jag tittar på stjärnorna så ofta jag kan! Nästan varje dag det inte är molnigt faktiskt. Men här i vårt område var det sorgligt upplyst överallt. Vi släckte ner och med tanke på att vårt hus här väldigt mörkt och spöklikt, så syntes det i alla fall att vi drog vårt strå till stacken. Det blir kolsvart hos oss när lamporna är släckta, inte ens huset syns.

mockapocka sa...

Jag missuppfattade tiden (som vanligt!) och släckte ner redan kl sju. Sedan blev det inte av av vi tände igen efter earth hour. Ingen orkade liksom. Fast vi fuskade lite och hade tv:n på. Såg National treasure. Men eftersom vi hade släckt hela långa kvällen så jämnade fusket ut sig lite. Tänker jag.

camillos sa...

Hanna; jag önskar att jag tittade på stjärnorna lite oftare. Det kan ju bli mer av det när det blir varmare ute om kvällarna.
Mockapocka; vi tände faktiskt inte upp så mycket efter Earth Hour heller. Det var ju mysigt med tända ljus!

Nim sa...

Vi satt 11 st hos svärmor och lekte "Röda tråden", käka tårta och drack vin.

Nim

camillos sa...

Röda tråden? Det lät ju gott med ett glas vin!