måndag, mars 28, 2011

Kalle överlevde! Anna med!

Idag har det varit en intensiv dag på jobbet. I tolv och en halv timma. Jag flängde hit och dit vilket gjorde att jag kände mig något splittrad mot slutet av dagen.
Jag hade förutom mina vanliga arbetsuppgifter bland annat möte med en person som har en hel del att säga till om. Jag blev kanske något klokare efter det mötet. Men inte mer önskvärd. Smickrad möjligtvis men inte mer önskvärd. Komplicerat värre. Jag vet i alla fall vilka kompetenser jag har. Eller? Nä, jag inbillar mig nog. Jag kan väl ingenting? Eller?
Jag höll i en repetitionskurs i HLR. Det kan jag, det vet jag. Det har jag intyg på. Dockorna Kalle och Anna överlevde idag. Igen.

När jag kom hem kändes det att jag inte ätit någonting alls överhuvudtaget på sju och en halv timma. Det enda mitt kök hade att erbjuda var köttfärslimpan från i går. Jag micrade en liten bit. Utan potatis, gräddsås eller grönsaker. Det var inte lika gott idag. Konstigt?

Egentligen vill jag gå och lägga mig under täcket och fortsätta läsa "Som någon annan bäddar", men jag tror att jag ska skutta lite framför tv:n i stället. Min systers Zumba-DVD ligger kvar här inne hos mig. Ja, sen är det dags för Big Brother. Måste se...

Godnatt på dig!

5 kommentarer:

Agneta sa...

Vi gjorde vad vi kunde för att hålla liv i Anna o Kalle.

Hanna sa...

Jag har hört att det är en RIKTIGT bra bok. ;)

NEWYORKMAMMAN sa...

Vad duktig du är som skuttar istället för ligger under täcket och läser. Hade jag nog aldrig gjort. Jag har ingen karaktär.

britta sa...

så duktig du är ,att du orkar med alt, och inte äta på så länge hade det varait mej då hade jag klubbat ner alla i min väg. ha det gott.

camillos sa...

Ojdå, jag har ju inte heller nån karaktär. Jag har planer på att ha det men...
Nu kanske det har framstått som att jag är en hurtig person och så är inte fallet. Tvärtemot. Tyvärr. Men när jag får för mig att skutta lite så måste jag få skryta lite om det. Eller hur? Lite hejaramsor kanske kan få mig att skutta varje dag? ;))