lördag, mars 12, 2011

Jag sökte kontakt

Idag fick jag bita i det sura äpplet och köpa ett nytt Playstation3 till sonen. Kvittot är väck. Så är det.
Jag köpte också en kontakt åt en kompis och då fick jag prata med en annan anställd på det stora varuhuset, vilken trevlig personal de har! Hjälpsamma och vänliga till tusan.Nu ska jag och sonen ta med den lilla kontakten och åka hem till S med familj och där ska vi titta på melodifestivalsfinalen. Jag minns knappt vilka som är med i finalen, lite snurrigt är det ju med alla delfinaler... Men jag gillar The Moniker. Jag blir så glad av den låten! Vilken låt hoppas du på? Det vill säga, om du ens tittar på det.

Ha det gôtt!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Tack så mycket Mamma! :D

Anonym sa...

För att inte tala om namnet! Jag kallades Monki när jag var yngre. Nästan som Monkier.
Om man säger det väldigt snabbt alltså.

/mockapocka

camillos sa...

Mockapocka, man blir ju lika glad av dig som The Moniker! =))

Hanna sa...

Ja jag och några få till röstade på Nicke Borg... Jjaja, tyckte dock att detta var den sämsta festivalen på flera år. (Fast det kanske gör våra chanser större i den stora festivalen. Om man ser till tvärtomprincipen liksom.)

camillos sa...

Jag brukar inte ringa och rösta men i dag gjorde jag faktiskt det. Min röst gick till The Moniker. Eric Saade är ju en söt liten pojke och hans låt...är ju bra. Men det spelar ingen roll vad vi skickar till europafinalen för öststatsländerna röstar aldrig på oss ändå. Det känns som att det är dem som dominerar nu för tiden. Tråkig utveckling tycker jag.