lördag, december 18, 2010

Flash Mob

I går gjorde vår kör nåt ovanligt, en flash mob. Enligt wikipedia är en flash mob:

En flash mob är när en grupp människor plötsligt samlas på en offentlig plats, och där gör någonting oväntat en kort period och sen skingras direkt efter.

Ja, precis det gjorde vi. Vi gick in strax före klockan 18.00 med inköpslista och kundkorgar och gick runt i butiken och handlade. Vår basstämma började helt plötsligt sjunga, efter två verser började altstämman också sjunga och efter ytterligare två verser började sopranstämman också sjunga. Medan vi sjöng gick vi runt kring delikatessavdelningen och fortsatte handla. När vi sjungit klart skingrades vi och fortsatte handla som om ingenting hade hänt.

Det var så kul!! En fredag just vid den tiden är det som mest folk i vår Icabutik och vi fick många glada miner och applåder. Vår Icabutik är en stor butik så vi gick ner mot kassorna och plockade vårt fredagsgodis då vi gjorde om allt igen. Hahaha, vad kul det var!

Vi hade först tänkt oss att vi skulle bjuda på en julsång men vi valde att sjunga en sång som vi sjunger när i sjunger upp så den är det ingen som har hört. Dessutom består texten av olika saker som man kan köpa i just en Icabutik. HÄR kan du höra vilken sång det var vi sjöng i går.

Det finns en video på Youtube som visar en flash mob som genomfördes i Stockholm som jag bara älskar att titta på, jag får gåshud varje gång:Vem vet, vi kanske dyker upp någon annan stans, någon annan gång! ;)

2 kommentarer:

Vally sa...

Så helt fantastiskt. Varför var jag inte där...
Tänk vad ni gladde många...

camillos sa...

Ja, vi fick många glada miner! Vem vet, vi kanske dyker upp någon annan stans någon annan gång...