måndag, december 13, 2010

Kan inte låta bli

Alltså, jag kan inte låta bli att nämna den där förbaskade självmordsbombaren! Jag blir förbannad! Vem tror han att han är? Vad är det med alla självmordsbombare i hela världen? Tror de verkligen att de löser några som helst problem med att döda sig själv och skada/döda helt oskyldiga människor?Jasså, du gillar inte Sverige, att din profet blev avbildad av en svensk konstnär och att vi har soldater i Afganistan? Varför bor du då i detta land? Nä, jag vill inte kalla mig sjäv för rasist även om det kanske kan uppfattas så. Självklart ska vi hjälpa människor i nöd, som flyr krig och tortyr men självmorsbomber hör inte hemma här. Eller någon annan stans där oskyldiga människor drabbas. Vill du spränga dig själv? Ta då ditt bombskärp och bege dig långt ut i öken där ingen bryr sig!Jag har aldrig fattat det här med jihad, att försvara islamska samfundet. Helt sjukt är vad det är!

Att muslimer i sverige ber för icke-muslimska är tydligen förnedrande. Hur då? Jag själv kan tänka mig att be för alla människor på denna jord oavsett religion. Som kristen kan jag inte tänka mig att se ner på andra religioner bara för att de inte har samma tro som jag.Jag ber för hans stackars oskyldiga barn som blev faderslösa!

1 kommentar:

Vally sa...

Ja det måste vi göra,be för familjen. Han var ju ung och ville ha stor familj.Därför behövde han en fru till och det kan man förstå.
Dagen efter skulle han fyllt 29.
Det är så kusligt,att den inställningen, som han representerar, finns. Man känner sig helt utlämnad.