torsdag, december 30, 2010

Bönnerna på vift

Idag var jag och sonen i Göteborg för att bowla med min kompis S och hennes tre barn. S hade skadat ett finger så idag drack vi kaffe och tittade på när barnen bowlade.


Discobowling kallas det och man kanske kan kalla mig och S för medelålders när vi flera gånger kom på oss själva med att klaga på musiken...

Jag parkerade i ett P-hus i city, bakom NK och då kände jag mig inte bara medelålders utan också en aning bonnig. När jag skulle köra ut ur P-huset fick jag sticka in mitt visakort i en automat för att öppna bommen ut mot gatan.
Bommen gick upp och jag började köra när det kommer en man och en kvinna gåendes framför min bil och bonnig som jag kände mig då så blev jag osäker på hur länge bommen skulle stanna uppe så för att undvika att eventuellt få en tung bom på biltaket körde jag bara rätt ut varpå paret som kom gåendes var tvungna att stanna. Väl ute på gatan hör jag en ilsken röst:

- You're supposed to STOP!!!

Jaja, här kommer bönnerna från landet...

Sen mötte vi S och barnen på IKEA för att äta en billig middag och sen köpa billiga champagneglas innan det var dags att åka hemåt. Det hade redan blivit mörkt när vi åkte hem och det kan jag ge er som ett hett tips; glöm för all del inte att fylla på spolarvätska när det är mörkt och slaskigt ute! En bit på motorvägen såg jag INGENTING så jag var tvungen att köra av motorvägen och ta småvägar hem och det gick bättre.

Här hemma, i mitt vardagsrum, står en 5-litersdunk med spolarvätska.
Varför det? Dumt va?
1 kommentar:

Vally sa...

Bönnera säger vi på landet.
Gott Nytt År och tack för trevlig blogg.
/Vally