torsdag, maj 14, 2009

Jobbigt samtal...

Vilken dag!!!


Det började med en bra föreläsning på jobbet, sen kom det ett jobbigt samtal till min mobil. En kär familjemedlem kämpade för sitt liv, fick jag besked om......

Sen var det svårt att koncentrera sig ska ni veta! Vi hade en liten avslappningsövning där vi skulle föreställa oss en bäck med ett löv som åker med strömmen. På lövet skulle vi lägga våra jobbiga tankar.

Men den här tanken kunde jag inte släppa ner på det där lövet. Den väckte i stället många andra tankar och känslor och jag tänkte med fasa tillbaka till en januaridag för tretton år sedan då mitt liv kastades omkull över en dag. Huuu...

Under hela dagen väntade jag på nästa samtal. Men det kom aldrig så till slut ringde jag upp själv och fick beskedet att han var på bättringsvägen och hade vaknat upp men fortfarande dålig och groggy av medicin.

Då kunde jag slappna av lite så jag fixade middag till sonen och min pappa och sen begav jag mig till kören. Tur att jag gjorde det. Dels för att vår utekonsert nalkas och dels för att det är ren terapi, vilket jag behövde efter denna dag... Det var såå skönt att få skratta och sjunga våra underbart sköna låtar!!! Vid flera tillfällen skrattade jag så att tårarna sprutade!Denna låten ska vi sjunga på vår utekonsert! Man blir så grymt glad av den!

Nu sitter jag i soffan och försöker smälta denna dagens alla intryck och tankar. Sen kommer "24" på tv, det kan jag ju inte missa. Jack Bauer!!! Vilken goding, vilken röst!...


Godnatt på er alla!

5 kommentarer:

Jo sa...

Men vad jobbigt... hoppas att det bara blir bättre.

Anna sa...

Ledsamt och jobbigt... Men det verkar som om det gick ganska bra ändå.

Ha en bra dag (så gott det går)!
Kram, Anna

Anna sa...

Och nu lyssnade jag på låten. Vad härligt - jag vill oxå sjunga go´spel!

mockapocka sa...

Vilket skönt gung, verkligen medryckande! Att gå och sjunga var nog ett klart bättre alternativ än att gå hem och lägga sig i soffan (som jag gjorde). Jag hade också svårt med de där löven trots att jag inte fått jobbiga samtal (skönt att höra att det är bättre). Vilken fjantig övning!

camillos sa...

Idag är det bättre med sjuklingen, SKÖNT! Jag misstänker att han ligger där i sin sjukhussäng och skämtar hej-vilt med sköterskorna nu...;)