lördag, maj 16, 2009

Opp amaryllis

I morse när jag skulle plocka fram grillkolspåsen hittade jag en annan påse. En påse som jag köpte i...november eller nåt. I påsen låg mina två amaryllislökar som jag aldrig planterade. Så här fina var mina amaryllislökar nu fast de har legat i en papperspåse i en garderob i ett halvår:
Så kan det gå!


Idag åkte jag och sonen till min kompis för att ta en fika. Först åkte vi för att köpa med oss en present till min kompis och hennes man som båda har fyllt 40. Jag kunde inte vara med på deras fest som var för drygt en månad sen, så det var hög tid att gratulera dem...Jag styrde stegen direkt mot raden där magnoliorna står. Jag älskar magnolia och har länge tjatat på mig själv att skaffa en till mig själv. Men jag har väl varit dumsnål, för det har inte blivit någon. Förrän nu!Magnolia finns i många prisklasser och nu hittade jag en som var prisvärd, så jag köpte en till kompisen och hennes man och en likadan till mig själv. Äntligen!Nu ska vi tända grillen men jag undrar vad som hände med vädret? Hemma hos min kompis satt vi solen och stekte oss, men nu är det molnigt och blåsigt...


I kväll ska jag se på Robinson och melodifestivalen. Jag måste ju heja på Malena även om jag inte tror att hon har en chans i den numera öststatliga festivalen!


Nu ska jag ta mig ett glas vin och gå ut med det honungsmarinerade köttet till grillen.


Ha det gôtt!

2 kommentarer:

Anna sa...

Härligt att hitta Amaryllislökar, som dessutom blommar.

Och precis som du så hör Magnolian till mina favoriter. Tyvärr har jag inte så stor täppa, så jag får plats med någon sådan nu.

Ha en trevlig grillkväll! Själv ska jag mumsa till det lite med min soppor... =)

Kicki och Simon sa...

Tycker du gör helt rätt att köpa dig en egen magnolia, hade jag inte jobbat kommunalt och bott i lägnhet så hade jag skaffat mig en med ;)