fredag, oktober 28, 2011

Picknick någon?

Nämen hej bloggen, det var länge sedan!
Nu har det varit så där in i norden mycket att göra igen. Jobba som vanligt såklart. Men min fritid...har varit full av allt annat än just fri tid...
Jag har börjat röja i mitt sovrum så att sonen kan flytta in där. Jag har försökt få ordning på en del av alla kassar och lådor som kommer från mitt gamla kök. Jag har gjort ett kort till U som fyllde år i veckan. Tv hinner jag knappt titta på men House och Bonde söker fru har jag sett. Jag har varit en sväng på flygplatsen. Jag kom inte längre än så denna gången.
Jag har haft skitbilen på verkstad. Det kostade mig nästan 4200 kronor...Pust! Jag har besigtigat skitbilen.
Men jag har inte bloggat! Dagligen har jag tänk "det där ska jag nog blogga om" men... jag har varit för trött på kvällarna.

I alla fall. Idag blev jag omkörd av en fin Jaguar. Han hade visst väldigt bråttom med tanke på vilken idiotisk omkörning han gjorde. Sen körde han om ytterligare en bil. Gissa om jag satt och fnissade bakom min ratt när jag såg att han inte kom längre fram än så. I ca sex kilometer låg han två bilar framför mig. Jodå, även när vi körde en låååång sträcka där hastigheten bara är femtio. Fniss.
En sak som ofta slår mig när jag är ute med min skitbil är att "fina" bilar väldigt gärna vill köra förbi mig. Ofta ser jag också att de inte kommer mer än ett par billängder före mig ändå. Men förbi mig SKA de. Som att man inte KAN ligga bakom en skruttbil. Som att mina 70 km/h är långsammare än deras 70 km/h. Men ofta hamnar jag vid ett rödljus bredvid samma bil som så desperat försökt köra ifrån mig och då fnissar jag rejält när min skitbil sticker iväg som en pil så fort ljuset slår om till grönt. När jag ser den "fina" bilen i backspegeln skrattar jag högt! Typ.
Så, döm inte en bil efter dess utseende. Personen bakom ratten är kanske inte lika skruttig som dess buckliga yttre.
Nu när jag skrev det senaste kände jag att precis samma gäller människor. Men den diskussionen tar vi en annan gång.

Nu tar vi helg, va?Vänta lite. Inte en enda bild har jag presenterat idag. Så jag slänger väl in en bild på en liten korg jag har. Jag har kommit på att förutom att jag har många småskålar så har jag visst många korgar. I olika storlekar och sorter. Picnick någon?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Picknick är alltid trevligt! Roligt att du liksom jag väljer med omsorg det lilla vi ser på tv: Bonde söker fru. Kan ju bara inte missas!
Ja, nu tar vi helg :-)

Ellabellas vardag sa...

Haha... ja jag håller med om det med fina bilar. De vill bara försöka glänsa i tron om att de är bättre.

Vilken söt liten korg! En picknick nu det "gröna" hade inte suttit fel. En höstpicknick kan vi ta. :)