måndag, oktober 03, 2011

iPad

Idag har jag jobbat ytterligare en tolvtimmarsdag så nu är jag lite slö. De sista timmarna var jag på "datakurs" och det var ju intressant såklart. Vår kommun har gjort en stor satsning på ikt (informations- och kommunikationsteknik) och vi har fått en hel del utrustning för ändamålet. Problemet är bara att vi inte har den tid i behöver för att använda all teknik. Det är trist, tycker jag. Jag känner mig ändå bekväm med alla roliga datorer och annat vi har tillgång till men jag hinner ju inte göra det där lilla extra. Jag hade inte backat för att kombinera min tjänst med att jobba med ikt. Det hade varit kul! Ojojoj, just nu skriver jag på en iPad och kan du gissa vad den hade som stavningsförslag på det sista ordet i den förra meningen?....hahaha!!

På tal om iPad så kan jag berätta att vår härliga präst minsann hade en iPad (eller nån annan läsplatta..finns det nåt annat än iPad?) när vi var med i kyrkan och sjöng förra gången. Hon hade sin predikan på den. Fräckt va?
Hur som helst, i morgon blir det bara en tiotimmarsdag då jag ska på iPadkurs direkt efter mina vanliga timmar på jobbet. Det ska också bli kul!

3 kommentarer:

mockapocka sa...

Ska också anmäla mig till den. En annan gång. Behöver smälta den här första först ;)

Anonym sa...

Det var ju hur coolt som helst att prästen hade predikan på läsplatta! :-)

camillos sa...

Japp, men tyvärr ska hon sluta i vår församling...