lördag, oktober 01, 2011

Om jag vågade skulle jag klippa mig!

Jag har fått en award. Igen. Vad kul! Nu var det Mockapocka som skickade awarden till mig. Jag antar att bilden tillhör själva awarden. Eller Mockapocka?


Här kommer mina svar på frågorna jag fick:

När ingen ser/hör mig
Brukar jag sjunga högt. Inte vackert. Inte bra. Men högt.

Jag går aldrig hemifrån utan
Min handväska. Där har jag ALLT. Eller i alla fall alltid mobilen, nycklarna, plånboken, cigaretterna och minst en kamera. En vacker dag ska jag inte packa ner cigaretterna. Men för att någon ska behöva tjata så lovar jag att återkomma den dagen!

Min blogg heter som den gör för att
Ja, det undrar jag med. När jag startade min blogg var Camillos blogg det första som dök upp helt enkelt för att jag kallas Camillos och att det var min blogg. Logiskt va? Men inte det roligaste, fyndigaste eller smartaste namnet på en blogg men nu vågar jag inte ändra.

Om jag vågade skulle jag
Klippa mig. Skaffa mig en frisyr liksom. Just nu är det bara jättejättelångt och tråkigt och slitet och samma samma. Kanske till våren eller sommaren. Då ska mycket förändras om allt blir som jag vill. Då ska jag gå till nån proffsig frisör!

Om tio år kommer jag att
Nä...jag vill inte sia om framtiden. Jag vill leva i nutiden.


Fem bloggare ska få denna award av mig men eftersom att Mockapocka redan har gett till två bloggare som jag läser så ger jag den till dessa tre; Glada Bella, Nim och Pieces of me!

3 kommentarer:

Nim sa...

Nämen Åhhh! Vilken ära, Tack! Min först award. Men nu kommer problemen då, hur gör man med den då???

camillos sa...

Vassego'! Du svarar på frågorna, i din blogg! :-)

Ellabellas vardag sa...

Kul & trevligt! :)