söndag, oktober 02, 2011

IKEA

I går skulle jag montera de sista lådorna i köket...men...jag gjorde det idag. Helt plötsligt blev det bråttom till kalaset vi skulle på men folk är väl vana vid att jag kommer med halvblött hår. I alla fall. När jag monterade den sista lådan lyckades jag knäcka en plastmojäng som håller ihop lådan med lådfronten. Typiskt.
Så efter det trevliga kalaset åkte jag och sonen direkt till IKEA för att skaffa den där plastmojängen.
Jag gillar IKEA. De har alla reservdelar man behöver, de kostar två (!) kronor styck och pengarna går till välgörenhetsprojekt. Jag behövde också en mall som jag ska använda när jag borrar hål i lådor och skåp för handtagen så vi gick in i varuhuset. Mallen kostade 15 kronor men jag handlade för 262 kronor. Så där är det jämt när jag besöker det där varuhuset. Kassen blir fylld av saker jag bara måste ha. Mallen fanns att hämta på köksavdelningen vilket innebar att vi fick gå runt hela utställningsvåningen så vi passade på att titta på sånt som vi måste köpa nu när vi ska flytta runt i huset. Det är en hel del vi måste köpa på IKEA så jag får väl sprida ut mina inköp...men till våren kanske jag fått handlat allt jag behöver?


Smaskiga tårtor på femårskalaset!!!

Nu är det dags att sova. Det är en väldigt intensiv vecka jag har framför mig med kurser utanför arbetstid (hur nu det gick till...vi som har 40 timmar schemalagt...), fortsatt arbete här hemma med uppackning och kalas till helgen.
God natt!

4 kommentarer:

mockapocka sa...

Lyxigt kalas med två tårtor!
Vi kanske ses på kvällen kurs, eller?

camillos sa...

Jajamen, vi ses i kväll! Och i morgon med va? :-)

vally sa...

Alltså...den med choklad.
Tror jag måste ut och skaffa.

Bra grej där, med välgörenheten, och IKEA är ok.
Så mysigt att sega omkring på utställningsvåningen.
Glöm inte att andas.
:-)

camillos sa...

Andas....hinner inte. :-)
Jodå, jag stjäl små stunder för mig själv emellanåt!