lördag, oktober 01, 2011

Fest- och kalashelg!

I går var vi på stor fest, sonen och jag. Det var hemma hos hans farbror som firade sin födelsedag, sin sambos födelsedag och att de precis har köpt hus. Jag har ju haft fullt upp här hemma den senaste tiden så det var väl tur att jag började i väldigt god tid med kortet till dem. Eller...det bidde inget kort. Det bidde en "exploding box" där jag kunde kombinera båda födelsedagarna och husköpet på ett och samma ställe.
Om du är nyfiken så kan du klicka på filmsnutten som kommer här;

I morgon är det dags för nästa kalas då sonens kusin fyller 5 år. Det är inte så himla lätt att köpa presenter till barn för alla barn gillar olika leksaker. Jag har frågat lite olika människor om bra tips på presenter. Senast i går på festen rådfrågade jag en mamma till en blivande femåring. Hur som helst så kände jag ändå att det var bäst att ringa kusinen och fråga honom själv och det var väl tur. Den söta lilla kanelbullen önskar sig glitterlim och inget annat. Tur att jag inte köpte den där transformersgubben som någon tipsade om...

Lite trött är jag idag, så här dagen efter den stora festen. Festen där det dansades till klockan slog 05.00. Cirka. Mest beror det nog på att vi sov över i huset, i deras gillestuga som ligger precis rakt under vardagsrummet. Jag tillhör tyvärr den sorten som INTE dansar till klockan fem på morgonen. Eller...jag dansar faktiskt inte alls. Men jag vaknade när de andra dansade och slog klackarna i golvet.
För övrigt mår jag bara bra. Mycket mycket bättre än vissa andra som sov över i huset. Det var en mycket trevlig fest med god mat och dryck och trevliga människor!
Nu ska jag och sonen montera de sista lådorna i mitt nya kök så att vi kan börja packa upp lite grejer så att jag kan röra mig i mitt vardagsrum.

Hoppas du har en trevlig helg!!!

5 kommentarer:

Nim sa...

Men...va e du för superwoman!

Först ett kort som är värt att heta SÅ MYCKET mer, det är ju en hel present i sig. Sen har du spelat in en lite film, och nu monterar du lådor.

Alltihop medan jag har klarat av att ligga på soffan.

Marie A sa...

OJ vilket kort Camillos, visade syrran och mamma, de undrade genast om du tog beställningar=)
Du borde starta en liten försäljning!!

camillos sa...

Det händer att jag får beställningar från vänner och bekanta. :-)

Joanna Björkqvist sa...

Wow, vilken fantastisk ask! Vilken underbar present!

camillos sa...

Tack Joanna! Den var rolig att knåpa ihop!