fredag, maj 22, 2009

Nya gamla Ullevi

Åhh, vad skönt det är att få fyra lediga dagar i sträck!!!

Idag blev jag väckt av katten som jamade och det gör hon nästan bara när hon kräks... Jodå, det hade hon gjort så jag fick börja dagen med att städa upp efter henne...


Sonen har mest spelat sitt nya Guitar Hero Metallica (som han förhandsbokade och betalade i februari) som kom i onsdags. Hans kompis sov över så att de skulle kunna spela så länge som möjligt.


I går var de på fotbollsderby mellan IFK och GAIS. Kompisens pappa körde in dem till stan och jag hämtade dem. Herregud vad mycket folk som vällde ut från gamla Ullevi! Ja, alltså den nybyggda som heter gamla Ullevi, inte den gamla som heter nya Ullevi. Det är lätt förvirrande att vara göteborgare ibland... Men IFK vann i alla fall med 1-0!!!

I går gjorde jag inte mycket, jag var bara ledig. Jo, jag diskade. Men annars var jag mest ledig och lat. Jag gjorde ett kort till min kompis dotter som fyller år på måndag.

Efter derbyt hyrde vi en film; "Yes man", med Jim Carrey. Handlingen var väl okej, men Jim Carrey är ju bara för rolig, vi skrattade en hel del!Idag är det regningt igen. Jag som behöver tvätta! Jag vill helst kunna hänga ut tvätten på tork, men jag får väl plocka fram torkstället här inne.

Hipp hurra, detta är mitt 100:e inlägg i bloggen!

Hej hej!

3 kommentarer:

Anna sa...

Ja, väldigt förvirrande! Gamla Ullevi som blivit Nya Ullevi som kallas Gamla Ullevi.
Nu blev det säker lite fel igen... =)

Agneta sa...

Nya Gamla Ullevi. Då förstår man väl?! I alla fall jag! =)
Men kanske inte andar, som inte är från Göteborg!

camillos sa...

Även om den nybyggda arenan heter gamla Ullevi så kallar nog de flesta den för nya gamla Ullevi... Tänk att han som kom på namnet fick ett fett arvode för att komma på samma namn som förut!!....