söndag, februari 20, 2011

Nystämplat

Jag har faktiskt scrappat en del i helgen, några kort har jag gjort. Idag fick jag en beställning av min syster som skulle på kalas till sin plastsvärfar som gillar att laga mat, tur att jag hade en liten stund på mig...Annars har jag äntligen börjat sortera alla mina stämplar...ganska tidskrävande. Jag har väl hunnit med knappt hälften av alla stämplar men nu börjar det bli ordning på dem:


Jag sitter vid köksbordet och pillar så det blir en aning rörigt här i köket...jag längtar tills vi har flyttat upp så jag kan inreda min nya scraphörna!!I december gjorde jag ett kort till en nyfödd liten flicka, ett så kallat stafflikort:Väldigt rosa (flickans mamma älskar rosa).


På stämpeln längst ner står det "ett barn är ett mirakel".


Detaljbild.


Detaljbild.


Kortet från sidan sett.


Jag önskar att jag kunde sitta och producera en himla massa kort så att jag har färdiga när folk fyller år. Jag måste nog köpa lite nya papper snart. Inte för att jag har för få men jag gillar inte alla papper jag har. Lite fler stämplar också kanske?

Hoppas att du har haft en skön helg!! Det har jag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, jag skulle också vilja vara så duktig på att göra egna kort, håller du kurs kanske???
/Marie

camillos sa...

Tack det tar jag som en komplimang men kurs...nja, så duktig är jag nog inte! =)

Anonym sa...

Det skall du absolut göra, ta det som en komplimang. Jag är så skitdålig på att köpa grattiskort, och varje gång jag behöver ett kort tänker jag -Om jag ändå kunde göra snygga själv, lite mer personliga!
Kram Marie