torsdag, februari 17, 2011

Gitarrer och pengar

Jag satt nyss med min syster och tittade på lite olika musikvideos på Youtube och bland annat tittade vi på några klipp från "Så ska det låta" när underbart sköna Mojje var med. Jag skrev om Mojje i somras när jag var på allsången på Liseberg.

Jag konstaterade en sak som min syster höll med mig om; det är nåt visst med män som kan sjunga! Sjunga och spela gitarr. Fnissande konstaterade vi att om han kan sjunga och spela gitarr spelar det ingen roll om han inte är lika söt som Mojje.Vi fnissade vidare och konstaterade att programledaren i "Så ska det låta" Peter Settman varken kan sjunga eller är söt men han är rik så det funkar ändå.

Vi pratade om detta på jobbet häromdagen, om man blir lycklig för att man blir rik. Jag skulle bli ganska mycket lycklig! Nä, jag vet att man inte kan köpa kärlek eller vänskap för pengar men allt det där vardagliga skulle bli så enkelt. När allt vardagligt blir enkelt blir man (jag) lyckligare. Till exempel om jag hade råd att köpa precis vilken bil jag vill så skulle jag inte behöva tänka på att den kanske inte startar när det är kallt, jag skulle tanka full tank i stället för att snåltanka, jag skulle inte fundera på om jag har råd att köpa nya sommardäck i år. Det där gällde bara bilen men så mycket annat i livet skulle bli så mycket enklare om man hade pengar. Så är det och det står jag för.

1 kommentar:

Hanna sa...

Det skriver jag också under på! Man blir naturligtvis inte lyckligare av att ha pengar om man redan från början är deprimerad. Men pengar underlättar ju onekligen allt det där småtjafset. Jag snåltankar också...