onsdag, februari 09, 2011

Böcker

Nätshopping är bra. Det har jag provat på många gånger. Men HUR har jag kunnat missa hur billigt och smidigt det är att köpa böcker på Adlibris?

Häromveckan hade jag inget att läsa och då slängde jag ut en fråga på Facebook, om någon hade ett bra boktips till mig. Jag fick flera bra svar och då klickade jag mig direkt till Adlibris och beställde hem en av böckerna jag fick som förslag. Fraktfritt! Boken var dessutom billig, endast 44 spänn för en pocket!HUR kunde jag ha missat detta?

Efter några dagar kom boken, fast då hade jag redan börjat läsa en annan bok som jag hittade här hemma. Den boken heter "Nattfåk" och är skriven av Johan Theorin och eftersom att jag gillade den boken så beställde jag hem den första boken av honom. Ja, jag kommer kanske att bli beroende av Adlibris. Men vad gör det?

I går kom boken som heter "Skumtimmen" tillsammans med ett bokmärke som jag köpte för en tia bara för att stödja SOS Barnbyar.
Den första boken jag beställde läser jag nu, "Segraren står ensam" av Paulo Coelho. Den är också bra och snart är den slukad så jag behöver inte vänta länga på att börja läsa den nyaste boken.

4 kommentarer:

Annika sa...

vad du är duktig på att läsa! Jag är hopplös blir så trött när jag läser.

Hanna sa...

Ja, det är ju bra at få hem fraktfritt. Men: Jag som startat eget och säljer min bok via dem, herreminje vad de lägger på pengar på mitt pris! 143 kr för en storpocket. Inte en krona tjänar jag själv, men de får 60 kr per bok. Liiite surt känns det allt. F.ö. är jag väldigt förtjust i Johan Theorins böcker och läste nyss ut Blodläge. Skumtimmen är dock bäst tycker jag.

camillos sa...

Tanken slg mig faktiskt när jag klickade hem min pocket för endast 44 kronor, författaren kan väl inte få mycket av de där kronorna?

Hanna sa...

De större förlagen har ju förmånliga priser vad gäller tryckning, så kanske att han får något i alla fall. Fast jag har för mig att det är ca 50 öre per pocketbok. Att författare helst ser att förlagen ger ut boken i inbunden, då får de ca 2 kr/bok. Men 44 kr låter fasligt billigt. Kanske att det var en restupplaga?