lördag, maj 19, 2012

Vågar man hoppas?

Idag har jag satsat några kronor på V75 och Lotto...kanske vågar jag hoppas på lite vinst? Jag behöver inte vinna några miljoner (även om det hade varit roligt), jag nöjer mig med några tusenlappar eller så.
Jag har inte satsat så mycket pengar så vinner jag inget så gör det inget heller. Men om man inget satsar kan man inget vinna!
Jag säger som min kära mamma alltid sa; det kan jag unna mig för jag lägger inga pengar på sprit!

På tal om mamma så har jag tänkt en del på henne och pappa. Det brukar jag göra ofta men att jag tänkt lite mer beror kanske på att jag drömde så konstigt om gravarna i går natt. Jag saknar att kunna prata med dem om stort och smått. Jag saknar att krama om dem. Ibland kommer jag på mig själv med att tänka att "det där ska jag berätta för pappa"...men det går ju inte.
I går gick jag förbi en liten inredningsbutik som ligger alldeles nedanför min backe och de hade 50% på allt i butiken för de ska visst lägga ner. Jag blev inte förvånad för läget är inte det bästa. Hur som helst så köpte jag en jättesöt ängel där som jag tog med ner till mamma och pappas grav idag. Jag köpte också med mig några blommor och satte på graven och på sonens pappas grav som ligger alldeles bredvid.

När jag var i blomsteraffären köpte jag inget till min trädgård och det beror på att det är så himla trist väder så jag får ingen lust att greja i trädgården. Det känns som att den lika gärna kan gro igen. Vem bryr sig liksom?
Jo...egentligen bryr jag mig. En annan dag ska jag nog greja i trädgården. En annan dag...när solen skiner.

Hoppas du har en bra lördag!
Photobucket

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att du har spelat lite. Det behöver inte vara stor insats, man är ju med i alla fall. Själv ska jag satsa en hundring igen på Lången vid lön. Jag vann ju några hundralappar senast.
Lycka till och hoppas på vinst!