söndag, maj 27, 2012

Paljetter och afroperuk!

I går var det äntligen dags för körens sommarfest. Vi är tre tjejer som har fixat och planerat ett tag och allt klaffade så bra. Vi hade en otroligt rolig kväll och det beror på att vi är ett glatt gäng som bjuder på oss själva. Alla fick ett litet hemligt uppdrag under sitt glas som de skulle genomföra under kvällen och jag måste säga att det blev så himla roligt för alla gick in för det till hundra procent. Det hände nånting hela tiden liksom. Vad jag skrattade mycket i går! Hela kvällen var full av musik (såklart när det är en kör som festar) och det var kul att några tog med sig lite olika instrument. Jag och min syster hade förberett en spellista på Spotify men vi satte inte på den en enda gång för det var musik hela kvällen ändå!

Vi tre i festkommittén hade också planerat och övat in ett överraskningsframträdande. Vi sjöng Afro-Dites "Never let it go" iförda full mundering med paljettklänningar, afroperuker och mycket brunt teatersmink. Det blev många skratt och busvisslingar när vi gjorde entré...

Jag brukar ju inte vara med på bild här på bloggen men med tanke på att jag inte såg ut som mig själv (jag var ju Kayo) så kan jag visa er ett litet klipp från vår lilla show...jag har svart paljettklännig på mig:


Jag missade ju schlagerfinalen på tv i går men jag hörde att Loreen vann! Det är ju fantastiskt roligt! Loreen är så grymt bra och hon är värd vinsten!!

Idag är det Mors dag...så jag tar mig nog en promenad ner till mammas grav idag.
Annars är det väl som en vanlig söndag.
Hoppas du har en bra söndag i solen!
Photobucket

2 kommentarer:

Maria sa...

Åh vilken härlig fest ni verkar ha haft!!
Och jag förstår varför ni hälsades med busvisslingar - ni är ju helläckra!!

camillos sa...

Tack! Vi hade i alla fall hur kul som helst!!!