onsdag, maj 23, 2012

Drömmar och kaftaner

Idag försov jag mig men jag hann till jobbet i tid. Nästan. Jag missade däremot min lugna morgon hemma med kaffe och internet i lugn och ro.
Jag var vaken tidigt och såg till att sonen kom iväg till skolan men sen somnade jag om i nån timma. Då passade jag på att drömma livligt. Jag drömde om körfesten som vi ska ha på lördag, att det var flera hundra människor där, att vi inte hann göra klart allt vi skulle göra innan alla kom, att jag hade glömt min videokamera hemma, att jag ringde till pappa och bad honom komma till lokalen med min videokamera, att alla dessa hundra människorna satt i en föreläsningssal och att jag förväntades säga nåt till alla. Det var en rörig dröm men jag kan nog koppla allt detta till vad som hände i går.
Då satt jag och min syster och planerade lite inför festen. Sen letade jag fram mitt kamerastativ. Jag hade en konversation på ansiktsboken om att jag är en av tre personer i kommunen som ska ut till alla förskolor och hjälpa till med ett nytt dataprogram vi ska börja använda oss av. Jag tittade på min favoritdoktor House på tv i går och då var det en föreläsning där. Allt detta fanns med i min dröm. Men att pappa var med i drömmen...äsch, han ville säkert bara hälsa på lite.

Jag slutade tidig i går och hann precis hem så att jag kunde se på tv när prinsessan Estelle fick serafimerordern av morfar kungen under hennes dop. Jag fotade tv:n...
Jag tycker att prinsessan är urgullig och att hennes föräldrar är ursöta när de står och håller varandra i handen när de ska ta emot alla gästerna på slottet. Den kärleken, den kärleken!

I morgon ska vi fira förskolans dag på jobbet. Det gör vi med maskerad och då ska jag måla mig brun, ha på mig afroperuk och en kaftan som är ganska lik denna jag hittade på google:


Jag har ett ganska roligt jobb, jag menar, vilka kontorsnissar får klä ut sig på jobbet?

Må så gott!
Kram!
Photobucket

4 kommentarer:

Nim sa...

Akta dig för mig imon, så jag inte rövar bort dig till min kalla borg!

Maria sa...

Inga kontorsnissar jag har hört talas om!!

Marie A sa...

Ha ha det händer att min chefen spökar ut sig i några roliga prover vi får =))

camillos sa...

Vad kul Marie!